LG E2211T-BN

Dacă sunteți în căutarea unui monitor ieftin dar calitativ, eu vă pot recomanda un monitor LED LG E2211T-BN care e unul de 21.5 inci Full HD și cu intrare DVI. Aceasta recomandare se adresează posesoriilor de calculatoare dar și laptopuri/netbookuri pentru că are și VGA. Chiar dacă nu costă prea mult, calitatea imaginii e decentă, veți beneficia de un consum redus de energie și un design elegant. Chiar dacă diagonala sa nu e prea mare, e un model care nu ocupă prea mult spațiu și cu siguranță va fi o alegere bună pentru cei care nu doresc să dea prea mulți bani, dar în același timp să facă o alegere corectă. E un monitor recent apărut și deci vine cu ce e mai nou în acest buget. Nu aveți nevoie de prea mulți bani deoarece E2211T-BN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa se prezintă
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

LG E2211T are un ecran generos de 55 cm sau 21.5 inci, iar rezoluția e și ea una pe măsură – 1080p. Se adresează chiar și pasionaților de jocuri datorită timpului de răspuns de 5 ms și aportului DVI. Pentru o calitate mai bună a imaginii, monitorul oferă un contrast dinamic de 5 milioane la 1, o luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri mari de vizibilitate și un număr mare de culori. Datorită lipsei difuzoarelor incorporate și a tunerului TV, nu poate fi folosit ca un televizor dar se poate opta pentru un tuner TV extern. Porturile cu care vine acest monitor sunt cel DVI și cel VGA. Fiecare are altă destinație însă pentru calitate superioară a filmelor, vă recomand cel DVI.

După cum am precizat sus, are un consum redus de energie – 28 W. E ușor de transportat e un LED având o greutate de 2.9 kilograme. Caracteristicile sale speciale sunt: Plug&Play, HDCP și Intelligent Auto (își setează automat rezoluția). Conținutul pachetului poate fi observat atât în poza de sus cât și în clipul de jos (e relativ același pentru monitoarele în acest buget).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț oarecum acceptabil, design ergonomic, port DVI, consum redus și claritatea imaginilor e una superioară.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest LG E2211T-BN e o recomandarea în acest buget iar dacă vă place acest model, nu văd de ce ați opta pentru altul. Pentru a vă face o idee despre cum arată acesta, am pus un clip cu un model similar din punct de vedere estetic:

Te-ar mai putea interesa