LG E2210PM-BN

LG E2210PM-BN e un monitor LED de 22 inci și care are o rezoluție corespunzătoare, chiar dacă nu e una FullHD e una destul de bună. Mai precis, e vorba de o rezoluție 1050p care e suficientă pentru o imagine detaliată. Totuși pentru o astfel de diagonală era indicată o rezoluție mai mare – 1080p. E normal că are port DVI dar nu ar fi stricat să fi avut și unul de tip HDMI. Designul nu e unul deosebit ci unul obișnuit, suport rotund, adică culoare negru și suprafețe mate. Poate fi o alegere bună pentru actualul desktop sau pentru viitorul desktop care urmează să-l alegeți. Nu are importanță cum îl veți folosi (filme, jocuri, aplicații ori internet) deoarece are caracteristici bune. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nu arată cu mult mai deosebit decât alte modele ale acestui producător, diferențele de design sunt mai mari la suportul său (forma sa).

Cam așa se prezintă
Cam așa se prezintă

Specificații tehnice

Display-ul său are o diagonală de 22 inci iar aspectul nu e cel obișnuit de 16:9 ci de 16:10. Deci rezoluția sa nu va fi aceeași, ci una 1050p. Alte caracteristici ale ecranului sunt: timp de răspuns de 5 ms contrast dinamic de 5 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade și tehnologie de iluminare LED. Datorită acestei tehnologii care e una standard pentru modele noi și performante. Acesta oferă destul de multe avantaje iar majoritatea țin de calitatea imaginii.

Puteți să-l montați pe un perete cu un kit de montare de 75 cu 75 mm. Ca și porturi are DVI dar și VGA. Sunt porturi bune iar pentru cei care vor calitate superioară, le recomand portul DVI, iar portul VGA e bun pentru filme la calitate maximă 720p ori pentru jocuri la rezoluție 720p. Consumul e destul de mic cum e și normal. Pentru instalare nu necesită drivere deoarece e un periferic de tip Plug&Play.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o diagonală generoasă, poate fi montat pe perete, imagine clară datorită rezoluției și tehnologiei LED, consum mic de enrgie, port DVI și unghiuri de vizibilitate bune.

Minusuri: nu are HDMI.

Concluzie

Acest LG E2210PM-BN e un monitor nou și care are concurență având în vedere diagonala și prețul său. Dacă nu țineți neapărat la acest model, puteți opta și pentru un alt model, deoarece sunt și alte modele interesante.

Te-ar mai putea interesa