LG E1951S

Acest monitor LED LG E1951S e probabil cea mai bună alegere de 18.5 inci de la LG și spun asta pentru că are o mega rată de contrast, e un Super LED, funcție Energy Saving, timp de răspuns de 5 ms și are un design slim. Vine ca alternativă mai ieftină la E2251S. Spre deosebire de LCD-uri și clasicele LED-uri, Super LED oferă un contrast și mai clar, culorii mai plăcute dar și nuanțele de negru devin mai vizibile. Cu acesta puteți economisi chiar și bani dar să nu vă gândiți la prea mulți deoarece și așa consumul e destul de mic. Acest lucru e posibil cu funcția de economisire energie dar care nu afectează calitatea imaginii. Având în vedere că are doar intrarea VGA, se adresează doar posesorilor de PC-uri și netbook-uri și nu celor de laptopuri și console. E1951S e un monitor foarte elegant cu suport dreptunghiular puțin curbat, cu picior argintiu și cu suprafață negru lucioasă în jurul ecranului și pe suport. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Foarte subțire
Acasă

Specificaţii tehnice

Display-ul e unul LED de 19 cu spațiu vizibil de 18.5 inci și vine cu o protecție anti-glare. Panelul e unul TN care îl găsim cam la toate modelele noi și ieftine. Vine cu un timp de răspuns bun de 5 ms, aspect 16 pe 9, o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, un contrast de 5 milioane la 1, o luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri foarte mari de vizibilitate. Acesta poate reproduce ca și restul monitoarele peste 16 milioane de culori. Ca și standarde sau certificări are : EPA 5.0, FCC-B,CE, TUV-GS, Windows 7 și TCO5.0. LG E1951S e un model simplu fără boxe integrate sau tuner TV inclus deci nu poate fi folosit precum un televizor.

Pe partea de conectori LG E1951S are numai intrarea D-Sub sau VGA, dar la un asemenea preț ar fi fost interesant dacă venea și cu DVI. Are o greutate de numai 2 kilograme cu suport și are un consum de 17 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, imagine foarte clară, preț accesibil, consum mic, ușor de transportat, are funcție Energy Saving și calitatea materialelor e una superioară.

Minusuri: nu are DVI.

Concluzie

Acest monitor LED LG E1951S e probabil cea mai bună recomandare într-un astfel de buget în special că are specificații tehnice bune. Se adresează celor care sunt pasionați de jocuri și filme care ar dori ceva care să oferă o calitate mai bună a imaginii dar nu ar da prea mulți bani pe un monitor.

Te-ar mai putea interesa