LG E1942C-BN

Monitorul LED LG E1942C-BN e unul dintre cele mai apreciate monitoare de pe piață de la ora actuală. Probabil, pentru că are un preț atractiv, un contrast dinamic mare și aspect plăcut. Nu e unul dintre modelele cu ecrane Full HD, ci doar HD. Un astfel de model e suficient de bun pentru un utilizator obișnuit: ceva jocuri, filme, office și internet. Dacă aveți un buget limitat și vă doriți un desktop mai bun și deci nu ați dori să dați prea mulți bani pe PC, acest LG e alegerea corectă în special că e un LED din seria Flatron. Nu trebuie să recurgeți la rate fixe, poate doar dacă vreți un desktop pe lângă acesta, deoarece E1942C-BN are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Are  un ecran LED care bineînțeles oferă câteva avantaje: contrast mare (claritate), consum redus și culori vii. La o diagonală de 18.5 inci nu puteți avea pretenții la rezoluție mai mare de 1366 cu 768 pixeli. Restul caracteristicilor sale sunt după cum urmează: timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic de 5 milioane la 1 (denumit și Mega Contrast), luminozitate de 200 cd/mp etc. Acestea sunt cele mai importante caracteristici ale unui monitor și care deci joacă un rol important în special dacă vă plac filmele.

Spre deosebire de alte monitoare accesibile, acesta oferă posibilitatea instalării sale pe un perete cu un kit de montare special (75 cu 75 mm). Nu vine cu boxe incorporate sau tuner TV, dar nu vă oprește nimeni să le achiziționați ulterior și întotdeauna cele clasice sunt mai bune decât cele incorporate. Pe partea de conectori are doar un VGA și e normal să fie doar acesta deoarece are rezoluție HD. Nivelul de consum e foarte redus și e normal să fie așa – undeva la 15W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un raport calitate/preț foarte bun, poate fi pus pe perete, bun chiar și pentru jocuri, aspect plăcut, nu ocupă mult spațiu pe birou și e destul de subțire.

Minusuri: la un așa preț nu putem avea cine știe ce pretenții.

Concluzie

Acest LG E1942C-BN e cea mai bună recomandare pentru cei care au un buget mic și vor să renunțe la actualul model în favoarea unuia mai economic, cu tehnologie LED și cu un aspect plăcut. O alternativă mult mai bună la acesta ar putea fi unul de 21.5 inci cu HDMI/DVI, care deci poate fi conectat la o consolă sau chiar și la un player performant pentru vizionarea de filme 1080p. Jos puteți viziona despachetarea unui model foarte similar:

Lasă un comentariu