LG E1940S-PN

Dacă sunteți în căutarea unui monitor cu design elegant și să fie în același timp și performant și ieftin atunci ar trebui să optați pentru acest monitor LED LG E1940S-PN. Nu este un model foarte nou, dar acest lucur ar putea fi un avantaj deoarece orice produs este scump atunci cât este lansat pentru prima dată pe piață. Ei bine, acesta nefiind foarte nou are un preț acceptabil și cred că ar trebui să profitați de el. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care cred că este un preț bun și corect. Nu prea sunt alternative la acesta poate un LG W2240S-PN care are o diagonală de 21.5 inci sau un LG E2290V-SN care e un model slim. Puteți opta pentru alternativă doar dacă doriți o rezoluție Full HD. Dar și cei 18.5 inci (47 cm) cred că sunt suficienți chiar și dacă vreți să conectați acest monitor la PC, laptop sau consolă.

Poze

Stins
De sus

Specificații tehnice

Diagonala ecranului e de 18.5 inci care este precum ecranului unui monitor de 17 de tip CRT dar mai lat cu vreo 5 centimetri. Astfel, spațiul vizibil al filmelor va fi mai mare și deci le veți vedea ceva mai bine. Acest ecran e de tip LED care presupune o luminozitate de 250 cd/mp, contrast dinami c de 5 milioane la 1, consum redus de energie și un contrast de 1000 la 1 care îl regăsim pe mai toate monitoarele și televizoarele.

Rezoluția e precum a unui laptop, adică 1366 cu 768 pixeli sau HD+. Unghiul de vizibilitate maximă pe verticală e de 160 de grade și 170 de grade pe orizontală. Rata de refresh e 30 – 83 kHz pe orizontală și 56 – 75 Hz pe verticală. Nu veți beneficia de Tuner TV incorporat sau boxe integrate. La parteade conectori are intrare VGA. Un astfel de monitor LED LG E1940S-PN Are o greutate de 2.3 kilograme.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: LG E1940S-PN este un model Flatron motiv pentru care este așa de performant și are un design elegant cu suprafață negru-lucioasă, ieftin și provine de la un producător cu renume.

Ca minusuri: nu are intrare DVI care putea fi util deoarece plăcile video de pe piață au această ieșire ceva mai bună.

Concluzie

Acest LG E1940S-PN este un monitor ce-l recomand celor care nu au un buget foarte mare pentru a cumpăra un monitor ceva mai performant și ar dori să facă o achiziție inteligentă, aici mă refer la raportul calitate/preț foarte bun.

Te-ar mai putea interesa