LG Dual Sim GX500

Acest telefon mobil LG Dual Sim GX500 White sau LG GX500 DualSim White cum i se mai zice este un telefon cu două cartele de la LG. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar un telefon similar, da mai ieftin, ar fi un LG GX200 dual-sim. Ar fi un mobil util pentru ci care au mai multe abonamente sau cartele şi nu pot căra tot timpul cu ei mai multe telefoane. Un astfel de telefon le vine în ajutor şi îi va scuti la achiziţia de eventuale alte telefoane care le-ar putea găuri sau îngreuna buzunarele.

Poze

De sus
Capacul

Specificaţii tehnice

LG GX500 nu este un telefon inteligent, dar are ecran senzitiv, tastatură qwerty standard şi suport doar pentru reţeaua 2G. Suportă două cartele, are o greutate redusă de 118 grame şi vine cu un sistem de operare produs de LG. Este prezent în culoarea white (alb) şi black (negru). Memoria internă e de 40 de mega şi poate fi extinsă cu carduri de memorie MicroSD până la 16 giga. Ecranul are 3 inci şi o rezoluţie de 240 pe 400 pixeli. Stă destul de bine pe partea de conectivitate deoarece are GPRS, bluetooth, wireless şi micro USB. Din păcate nu are şi GPS. Camera cu care vine LG Dual Sim GX500 este una de 3 megapixeli şi vine cu o caracteristică specială, adică autofocus. Bateria ţine destul de mult, adică vreo 570 minute e durata de convorbire şi 400 ore e durata de aşteptare. Aceste date sunt posibile datorită bateriei de 1500 mAh de tip Litiu Polimer. Are radio FM stereo cu RDS, Java MIDP 2 şi player multimedia. SAR-ul e de 1,28 W/kg.

Păreri pro şi contra

Pro: este făcut de o firmă care se pricepe la telefoane, este ieftin, arată acceptabil, vine în două culori, are suport pentru două cartele, ecranul e mare şi e tactil.
Contra: ar fi fost interesant dacă venea cu Android.

Preţuri

Preţul de aproximativ 499 lei zic că nu e mult pentru un telefon care are atâtea caracteristici utile. LG GX200 ar fi o alternativă mai ieftină de la acelaşi producător – LG. Mai sunt şi alte telefoane cu specificaţii asemănătoare, dar acesta este mai mult pentru fanii celor de la LG.

Concluzie

Dacă vrei un telefon în care să poţi băga mai multe cartele atunci telefonul LG Dual Sim GX500 White ar fi unul dintre cele mai bune telefoane de acest gen de pe piaţă.

Te-ar mai putea interesa