LG Door in Door GSX961NSAZ, side by side cu InstaView

Aparatul frigorific LG Door in Door GSX961NSAZ e unul de tip premium și se vede după design, dar și specificațiile sale sunt impresionante. Finisajul argintiu e unul elegant iar panoul de tip touch e pe aceeași culoare. Sub acesta avem dozatorul de apă/gheață care e ușor de folosit și are un compartiment interior care trebuie alimentat din când în când. Nu se adresează oricui datorită prețului, iar dacă bugetul vostru e prea mic, poate fi aleasă o altă variantă de finanțare (rate).

Din imaginea de jos se vede are mai multe uși la frigider, iar ușa de tip fereastră e una interesantă și utilă. Am menționat-o anterior și față de generațiile precedente are o caracteristică nouă – efect de oglindă iar când bați de două ori în ea se pornește iluminarea interioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa de eficiență energetică A++ e standard i există variante și un side by side fără French Door. Consumul trebuie raportat la volumul aparatului și nu ne putem plânge deoarece discutăm de un consum anual de numai 376 kWh. Suporturile de pe uși sunt chiar foarte mari, pentru ca voi să puteți pune borcane sau sticle.

Păreri pro și contra

Interiorul e foarte bine iluminat și aerul rece e distribuit uniform, astfel că alimentele sunt conservate excelent. Aveți acces ușor și rapid la sticlele din frigider cu acea ușă specială, iar cu aceasta se face o economie destul de mare de energie. Îmi place organizarea de la interior și chiar nu veți simți lipsa unui compartiment ori a unui raft. Există și un raft pentru sticle de vin care poate fi îndepărtat dacă nu-l folosiți. Pe lângă compartimentul pentru fructe și legume numit Fresh Balancer, avem mai un compartiment Utility Box pentru lactate sau chiar și carne. Bineînțeles, mai sunt combine cu 4 uși, astfel că frigiderul e în partea de sus.

LG GSX961NSAZ e dotat cu un congelator mare (196 litri) și bine organizat, care oferă o capacitate de congelare de 12 kg pe zi. Aparatul poate fi controlat prin WiFi cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil – LG Smart ThinQ.

Te-ar mai putea interesa