LG DM2350D

Acest monitor/TV LED Cinema 3D LG DM2350D face parte din noua generaţie de monitoare 3D care promite o o tehnologie 3D mai prietenoasă adică nu veţi simţi ameţeli sau oboseală după o oră de vizionare. Dacă nu doriţi un model cu TV incorporat, optaţi pentru un LG D2342P, iar dacă doriți unul mai ieftin și cu imagine 2D, LG M2280D-PZ e destul de bun. Spre deosebire de monitoarele clasice 3D, acesta oferă un contrast mai ridicat, o luminozitate mai mare şi o conversie 2D-3D mai bună. LG DM2350D 3D are un preț bun Vezi prețul special de azi », deci costă la fel de mult ca şi vechile modele. Mai trebuie menţionat faptul că are nevoie de ochelari 3D speciali pentru ca imaginile să ia viaţă. Cu acesta puteţi viziona chiar şi posturi TV în format 3D dar nimic nu se compară cu un film sau un joc. Cu acesta puteţi spune adio filmelor 3D deoarece monitorul va converti automat imaginea 2D în una 3D. 

Poze

Pachetul
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Display-ul este unul LED care oferă un număr de 16.7 milioane de culori, un contrast de 7 milioane la 1 şi un consum redus de numai 48 W. Acesta are o diagonală de 23 de inci şi vine cu o rezoluţie Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Are un timp de răspuns de 5 ms, aspect imagine 16 pe 9, unghi de vizibilitate de 160 de grade pe verticală şi 170 pe orizontală şi luminozitate 250 cd/mp. Ca standard are TUV.

Pe partea de facilităţi, LG DM2350D 3D vine cu TV Tuner, boxe integrate de 5 W fiecare şi montare VESA de tipul 75 cu 75 mm. La capitolul conectivitate are port HDMI, component, ieşire căşti, SCART, intrare audio şi port VGA.

LG DM2350D 3D are o greutate de 4 kilograme şi de 3.7 kilograme fără suport. Ca şi caracteristici speciale are: ajustare 3D Depth, CINEMA 3D, Plug & Play, Auto Volume, modelul 3D Effect, conversie 2D – 3D, FullHD 3D, Surround X şi telecomandă.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Deci are un design elegant, este destul de performant dar se putea ceva mai bine (2 ms timp de răspuns) şi preţul este competitiv. Acesta este unul dintre cele mai ieftine ecrane de pe piaţă în special că este şi televizor. Poate fi conectat la PC, laptop, player media sau chiar şi la o consolă. Nu este un model ideal pentru gaming datorită timpului de răspuns de 5 ms şi al unor specificaţii tehnice dar se mişcă destul de bine pentru acel preţ.

Concluzie

Un ecran compact şi ieftin de la acest producător cu siguranţă este acest LG DM2350D 3D care a apărut recent şi deci vine cu tehnologii destui de noi.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG DM2350D”

Comentariile sunt închise.