LG DH7620T

Sistemul home cinema LG DH7620T e unul care vrea să te ajute să savurezi o melodie ori un film la o calitate superioară. Are și player care poate reda DVD-uri și filme DivX, însă cel mai important lucru la acest sistem sunt boxele. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un sistem cu o putere maximă de 1100W, care are HDMI și multe alte facilități.

Poze

Din poza de alături îți poți face o oarecare părere despre cum arată și se vede că arată foarte bine. E un ansamblu de aparate care au culoare neagră, iar aceste aparate sunt playerul, sateliții față, spate, centru și subwoofer-ul. Woofer-ul are cea mai mare putere a ansamblului fiind de 200W.

Aparatul

Specificaţii tehnice

LG DH7620T e un model care arată bine și cel mai important lucru e că prezintă sunetul foarte fidel. Dacă aveți DVD-uri atunci le puteți reda cu ajutorul acestui aparat deoarece are un player care e capabil de acest lucru. Are și port USB, dar nu știu cât de capabil e în detectarea oricărui tip de HDD. Fișierele care pot fi redate de player sunt cele codate cu mpeg2 ori DivX, deci ar trebui să redea mai toate filmele de pe ‘net.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; poate reda filme DivX; vine cu o garanție standard mare; puterea totală e mare, însă mă tem că e vorba despre o putere maximă; vine c port HDMI care poate fi utilizat la conectarea aparatului la un TV sau ceva de genul.
Contra: nu are suport Blu ray și nici pentru *.mkv, deși pentru acest tip de fișiere (*.mkv) s-ar putea să existe ceva trucuri pentru a le putea reda.

Concluzie

Dacă te uiți mult la filme atunci îți recomand un astfel de aparat electronic deoarece cu ajutorul lui o să savurezi filmele la calitate maximă fără compromisuri. Prin calitate maximă mă refer la calitate audio deoarece capabilitățile video ale sistemului sunt destul de elementare. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut suport Blu ray și 3D, dar aceste facilități i-ar fi crescut destul de mult prețul și atunci era un alt aparat.

Te-ar mai putea interesa