LG DH6420P

LG DH6420P e un aparat nou care va face ca filmele care doriți să le vedeți să fie mai realiste datorită fidelității sunetului. Are și un player la pachet în cazul în care TV-ul dvs. nu poate reda filme de pe USB. Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un aparat electronic care poate reda multiple formate video de pe USB ori discuri DVD. Nu are capabilitatea de a reda de pe Blu-ray, dar dacă te interesează un astfel de aparat atunc iar trebui să te îndrepți înspre un BH7520T care e făcut tot de LG.

Poze

Din poza de alături vă puteți face o oarecare părere despre componența pachetului și dacă din poze nu se vede atunci vă spun că pachetul e format dintr-un player, subwoofer, o boxă centru, două boxe față și două boxe surround. Fiind un sistem home cinema asta presupune că poate reda chiar și filme, dar numărul de fișiere e limitat la cele mai cunoscute printre care se numără *.avi.

Aparatul asamblat

Specificaţii tehnice

DH6420P e un model ieftin care ar fi foarte ok pe post de home theater din moment ce nu are suport 3D or Full HD. Vine cu numeroase porturi cum ar fi HDMI și USB, dar și poate reda multiple formate video simple. Cum ziceam mai sus, nu poate reda Blu-ray-uri, dar dacă aveți filme pe CD ori DVD atunci le va putea reda. Despre filmele de pe HDD nu pot să vă spun nimic deoarece nu știu ce fel de partiții suportă.

Păreri pro şi contra

Pro: nu e greu de montat; puterea maximă e de undeva la 850W, dar eu nu cred că puterea contează, ci fidelitatea sunetului; raportul dintre preț și calitate e bun; venind cu port HDMI o să puteți să-l conectați prin acesta la TV dacă TV-ul are tuner radio cu suport RDS ceea ce înseamnă că o să primiți informații (care vor fi afișate pe ecran-ul LCD al playerului) cu privire la piesa care cântă.
Contra: putea avea suport Smart TV, dar asta cred că i-ar fi dublat prețul.

Concluzie

LG DH6420P e un cinema pentru acasă de nota 8-9. Avea nota 10 dacă nu-l lipsea capabilitatea de Smart TV și cea de a reda Blu ray, 3D-ul nefiind o problemă prea mare deoarece multă lume încă nu e interesată de filme 3D… pe moment.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG DH6420P”

  1. Ce ma intereseaza foarte tare este daca il pot lega de la un TV a.i. sa am 5.1 si de la TV sau doar de la filmele puse la dvd?

  2. Salut! Dețin și eu un astfel de scula de 6 ani..
    Ptr cei interesați, pot spune ca își merita banii! Sunetul redat este f clar și puternic. Se poate colega și la televizoarele tip smart, printr-un cablu optic. Sau la TV-le model mai vechi pri cablu hdmi. Se aude 5.1 pe toate obtiunile, fie radio, cd, auxiliar sau TV!

Comentariile sunt închise.