LG DH3120P, home theater DH3120S 5.1

Acest model LG DH3120P e un home theater foarte bun, iar la unele magazine o să îl găsiți cu numele de LG DH3120S, dar e același aparat. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un excelent aparat al cărui player incorporat poate reda inclusiv fișiere codate cu DivX, iar puterea totală a sistemului e de maxim 300W. Despre acest sistem nu pot decât să spun că s-ar potrivi de minune cu un televizor Samsung din generația 2013.

Aspect

Din imaginea de alături se poate observa că e vorba de un sistem pe negru compus din player, subwoofer și 5 sateliți. Astfel, filmele se vor auzi foarte bine și o să vă puteți face un mic cinema acasă.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

Modelul are o putere totală de 300W și poate reda DVD-uri și CD-uri cu unitatea sa optică. Plyerul poate reda o mulțime de fișiere, iar dac nu vreți să ascultați muzica proprie atunci puteți asculta la radio, aparatul având radio RDS. Un lucru foarte bun e că dispune de conector USB, ceea ce presupune că puteți conecta o memorie USB și să redați muzica de pe ea.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; beneficiază de o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; are tuner pentru radio FM cu RDS.
Contra: nu poate reda discuri Blu-ray (vezi modele care pot reda Blu-ray); nu e smart și nici nu dispune de porturi de rețea pentru conectarea sa la Internet.

Concluzie

Modelul de față e unul pentru cei care au un Smart TV până în 2000 de lei și vor să beneficieze de un sunet superior ca și calitate atunci când se uită la un film. Nu excelează pe partea de formate redate, dar asta nici nu contează dacă televizorul are un player intern capabil. Despre cum se prezintă puteți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG DH3120P, home theater DH3120S 5.1”

Comentariile sunt închise.