LG Deluxe Dual Inverter DC18RQ, aparat de aer condiționat cu Ionizator Plasmaster

Aparatul de aer condiționat LG Deluxe Dual Inverter DC18RQ poate fi o alegere destul de costisitoare care impresionează la capitolul filtrare. Mai precis, are un filtru foarte bun care are mai multe roluri, drept urmare veți inspira un aer mult mai proaspăt. E foarte important acest aspect dacă îl folosiți pentru un spațiu de locuit. Chiar și compresorul Inverter e unul mai special BLDC Twin Rotary, de aceea consumul de energie rămâne scăzut.

Din poze se vede cel mai bine acest aparat și arată foarte bine în orice cameră l-ați monta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de încălzire e ceva mai mare și consumul rămâne scăzut chiar și când alegeți o altă funcție de climatizare. Filtrul e lavabil ca și restul doar că are mai multe roluri: antibacterian, anti-praf, ionizator. Chiar nu aveți ce să-i reproșați la nici un capitol doar că nu e pentru oricine, motiv pentru care producător a oferit și variante cu capacități inferioare – 9000 BTU, respectiv 12000 BTU. Cel mai mic din serie poate fi folosit într-o cameră modestă pe când cel de sus pentru spații ceva mai deschise cum sunt sufrageriile mari.

Ca și caracteristici speciale are: Auto Restart, Auto-curățare, Active energy control,Jet Cool/Heating, baleiere automată în 4 direcții, protecție anticorozivă Gold Fin și Ionizator Plasmaster.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de un aparat convențional, cu acesta aveți un control activ al consumului și puteți economisi mult cu anumite setări. Ionizatorul Plasmaster neutralizează mirosurile și mucegaiul care se poate aduna în interior, deci puteți sta liniștiți în cameră cu un așa aparat. Alte aparate trebuie curățate din când în când sau un sistem de autocurățare pentru umiditatea de la interior (pornește când îl opriți). E normal ca un aparat premium să vină cu un control WiFi că doar oricine are un smartphone și distanța e ceva mai mare decât la telecomandă.

Aparatele mai noi cum e și LG DC18RQ, au mai multe tehnologii automate și dotările chiar sunt impresionante. Acesta poate fi pus oriunde dar se adresează numai spațiilor mai generoase, dar și pentru cele mai mici dacă vreți un plus de randament.

Te-ar mai putea interesa