LG Deluxe DM09RP, aparat AC cu Plasmaster Ionizer Plus

Chiar dacă LG Deluxe DM09RP nu impresionează la capitolul capacitate de răcire foarte mare, are o mulțime de caracteristici speciale utile: Active Energy Control (se controlează nivelul de răcire), Plasmaster Ionizer Plus (elimină mucegaiul și mirosurile), filtru antibacterian (praf, antibacterian, ionizator), Confort Air (aerul e distribuit destul de bine datorită lamelelor), nivel de zgomot de numai 19db. Ținând cont că nu-l veți folosi într-un spațiu comercial, ci în propria locuință, anumite dotări sunt destul de importante (filtrare aer, nivel de zgomot, eficiență).

Conform producătorului, acest model poate să răcească o suprafață de maxim 25 mp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de încălzire e semnificativ mai mare și acest aparat reprezintă o soluție bună de încălzire deoarece aerul e încălzit mult mai rapid cu un aparat de aer condiționat. Poate fi pus char și dacă aveți încălzire în pardoseală ori cu calorifere, deoarece durează mult până sistemul clasic dă randament.

Filtrul său are mai multe funcții și poate fi întreținut ușor fiind unul lavabil. Are și tehnologie Inverter care menține consumul de energie constant dar cred că știți deja de la alte modele recent lansate. Funcțiile sale sunt numeroase: răcire, încălzire, dezumidificare, WiFi, sleep, auto restart, jet, auto curățare. Sunt câteva funcții care nu le regăsiți pe modelele clasice și care fac diferența.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru a alege un astfel de aparat de aer condiționat, iar prețul îl consider justificat în special că face față unui spațiu destul de generos. La capitolul funcționalitate nu duce lipsă de nimic și tehnologia WiFi e bine-venită dacă vă doriți un control ceva mai bun, de la distanță mai mare și nu mai e necesară telecomanda ci doar un smartphone. Arată bine noua generație și vi se oferă chiar și informații despre consum.

LG Deluxe DM09RP e un model care a fost lansat anul acesta și care nu prea are concurență, însă pentru suprafețe mai mari vă recomand modele cu capacitate mai mare. E recomandat ca astfel de aparate să fie instalate de o firmă autorizată pentru ca să aveți neplăceri.

Te-ar mai putea interesa