Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG Deluxe DC12RQ, model 12000Btu cu wi-fi

Aparatul LG Deluxe DC12RQ e un excelent aer condiţionat deoarece are un consum redus de energie şi capacitate de 12000 Btu aşa încât să poată face o climă ok pe o suprafaţă până în 35mp. Un astfel de aparat e unul premium în principal datorită faptului că vine de la LG.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine aspectiv şi al performanţelor sale. Din imaginea de alături puteţi observa că are un design minimal aşa încât să deranjeze cât mai puţin din punct de vedere vizual.


Păreri pro şi contra

Un aparat precum LG Deluxe DC12RQ nu doar că are un consum energetic scăzut, dar are şi un nivel de zgomot la fel de scăzut (de la 19 decibeli în sus… în funcţie de treapta de viteză aleasă). Consumul scăzut de electricitate e dat de faptul că are compresor inverter. Un astfel de compresor are consum cu până la 50% mai mic.
Eficienţa energetică e una A++ la răcire cât şi la încălzire cu un consum energetic de circa 0,93 kW.
Pentru o comandare eficientă şi o eventuală integrare într-un ansamblu smart home acest model are wi-fi. În felul acesta poate fi controlat de la distanţă prin intermediul uni telefon mobil.
Printre funcţiile aparatului se numără cea Night Mode, Dezumidificare şi Auto Restart. Probabil că cea mai utilă e ultima prin faptul că la o pană de curent aparatul îşi reia activitatea.
Întreţinerea sa nu e deloc complicată prin faptul că are funcţie de curăţare numită Plasmaster Auto Cleaning. Aceasta sterilizează interiorul pentru eliminarea mucegaiului şi mirosurilor neplăcute.

Modelul de faţă e perfect pentru un apartament cu o suprafaţă de circa 35mp. Din păcate nu vine cu kit de instalare inclus, însă dacă apelaţi la un serviciu de instalare atunci în preţ e inclus acest kit.
Despre fiabilitatea produsului trebuie să spun că e una foarte bună având în vedere că are o garanţie standard de 3 ani… aceasta putând fi extinsă la mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu