LG Deluxe 9000 BTU DC09RT, aparat AC silențios

Modelul LG Deluxe 9000 BTU din seria Deluxe e varianta cu capacitate de climatizare de 9000 BTU, deci va fi ceva mai accesibil decât restul și e recomandat pentru camere nu foarte mari. Conform producătorului, varianta aceasta poate fi pusă în camere de 20-25 mp. Chiar dacă arată ca un model clasic, funcțiile sunt numeroase, aveți posibilitatea de control prin WiFi, adică telefonul poate deveni telecomanda sa. Aparatul acesta poate costuma destul de puține energie dacă faceți setările necesare și această caracteristică poartă denumirea de Active Energy Control.

La acesta vi se oferă o garanție ceva mai mare decât la restul și mi se pare normal pentru că e diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Indiferent că veți încălzi sau răci aerul din cameră, clasa de eficiență e la fel – A++. Capacitatea de climatizare diferă de la o funcție la alta, iar pentru încălzire ea poate atinge chiar și 10919 BTU, deci poate fi folosit și pe parcursul sezonului rece. Acest aparat poate încălzi aerul rapid până ce se încălzesc caloriferele sau pardoseala.

Ca și dotări speciale, această serie prezintă următoarele: Auto Restart, Jet Cool (răcire rapidă), încălzire, protecție anticorozivă Gold Fin, baleiere automată 4 direcții, Ionizator Plasmaster, Energy Display și mai câteva.

Păreri pro și contra

Modelele din gama Deluxe sunt ceva mai eficiente, silențioase și dotate decât restul. Are un filtru bun de protecție care reține toate particulele de praf, bacterii și e foarte important pentru camere unde stați. La interior nu se formează mucegai pentru că e folosită o tehnologie de sterilizare numită Plasmaster Ionizer Plus, iar aceasta elimină chiar și mirosurile nedorite. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt destul de multe și nu le veți vedea pe orice model, aș putea spune că acelea ar trebuie să fie motivele pentru care alegeți acest aparat.

LG Deluxe 9000 Btu DC09RT nu se adresează oricui pentru că are un preț ușor piperat, dar e justificat în opinia mea pentru că e foarte important ca aerul din locuință să fie curat. Kitul de instalare nu e inclus dar nici nu costă foarte mult atunci când alegeți firma pentru instalarea sa.

Te-ar mai putea interesa