Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG D2542P-PN

Dacă aveţi un desktop PC performant şi doriţi să achiziţionaţi un monitor dar care să nu fie unul obişnuit ci unul mai special, atunci o recomandare ar fi un monitor LED 3D LG D2542P-PN. Vine ca alternativă la vechiul D2342P. Acesta e un model cinema 3D care e denumire pentru cele mai nouă categoria de monitoare. Acest tip nu te oboseşte datorită unor ochelari speciale dar şi datorită panelului avansat. Ochelarii special creaţi pentru monitoarele LG cântăresc doar 14 grame (cam jumătate faţă de cei clasici) şi deci sunt cu siguranţă foarte confortabili. Pe lângă tehnologia LED veţi găsi şi tehnologii avansate care vor asigura o calitate foarte bună a imaginii (Super LED, HDMI/HDCP, Full HD Nativ etc). Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze cu D2542P-PN 3D

Cam aşa arată

Din faţă

Specificaţii tehnice

LG D2542P are un display de tip Super LED de 25 de inci care vine cu un convertor de imagine 2D->3D. Deci poate fi folosit şi ca unul clasic 2D (navigare web şi office). Rezoluţia nativă a acestuia e de 1920 cu 1080 pixeli şi deci e ideal pentru vizionarea de filme şi pentru a juca jocuri. Acest ecran are un contrast dinamic de 5 milioane la 1, o luminozitate de 250 cd/mp, aspect imagine 16 pe 9, unghiuri de vizibilitate de 160 şi 170 de grade.

Ca şi standarde D2542P-PN are TCO5.0, SEMKO, UL(cUL), TUV-GS, Energy Star, FCC-B şi CE. Chiar dacă pe partea de facilităţi nu are prea multe, montarea VESA 75 cu 75 mm poate fi destul de utilă în special că e vorba de un gadget de dimensiuni generoase şi mulţi dintre voi nu cred că aveţi un birou aşa de mare (în special dacă mai aveţi şi un sistem audio pe el sau o imprimantă).

Are conectivitate DVI, VGA, HDMI şi mufă jack. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut USB pentru conectarea unui stick de memorie sau unui periferic Plug & Play. Pentru un ecran de 25 inci consumul de 39 W e destul de bun. Alte caracteristici ale acestui LG D2542P: DDC/CI, Plug & Play, HDCP, Efect 3D, protecţie anti-glare, TriDef 3D etc.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: arată bine, poate fi montat pe perete, poate fi conectat la o consolă, imagine în mod 2D/3D superbă sau pe scurt, are caracteristici tehnice bune.

Minusuri: nu are USB.

Concluzie

Acest monitor LED LG D2542P-PN e unul dintre cele mai ieftine modele cu imagine 3D deci care necesită ochelari. Jos puteţi viziona un clip cu despachetarea unui model similar:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu