LG D2343P-BN, monitor Cinema 3D de 23 inci

LG D2343P-BN e un monitor LED dedicat utilizatorilor obișnuiți care vor să vizioneze filme ori să folosească diverse aplicații. Nu e cel mai bun model 3D dar eu zic că merită având în vedere prețul și calitatea materialelor. NU trebuie să uitați că-l puteți folosi ca un monitor obișnuit adică cu imagine 2D. Caracteristicile sale sunt bune dar nu excelează la un așa preț. E bine să verificați care sunt restul modelelor 3D de pe piață în special dacă aveți un buget mai mare, deoarece trebuie să faceți o alegere cât mai potrivită pentru voi. Eu zic că raportul preț/performanță e bun. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Acest tip de design e cunoscut și de la alte monitoare de la acest producător, dar arată destul de bine din orice unghi l-ați privi. Ocehalrii incluși sunt cei de jos și cei de tip clip-on.

Așa arată
Așa arată
Ochelarii
Ochelarii

Specificații tehnice

Display-ul e cel LED dar panoul IPS îi conferă unghiuri de vizibilitate de 178 grade pe orizontală și verticală. Acest panou e necesar dacă vreți să folosiți monitorul de la distanță mai mare pentru o eventuală prezentare ori să vizionați un film. Atunci când alegeți să vizionați filme 3D, vă recomand să o faceți de la o distanță medie deoarece nu se compară cu un televizor 3D.

Caracteristicile imaginii sunt următoarele: diagonală de 23 inci, timp de răspuns de 14 ms, rezoluție 1080p, luminozitate de 250 cd/mp, unghiurile de vizibilitate largi etc. Nu e dotat cu boxe sau tuner TV, însă poate fi pus pe perete cu un kit de 75 cu 75 mm. Porturile sau intrările video sunt multe și diversificate: VGA, DVI și HDMI. Mai precis, vine cu porturile uzuale pentru a vă nu dezavantaja deoarece nu toate desktopurile au HDMI ori DVI (depinde de placa video ori placa de bază).

Consumul de energie e redus cum îl știm și de la alte monitoare – 28 W maxim.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: panoul de tip IPS, tehnologie 3D, îl puteți monta pe perete, intrări video diverse, design elegant și preț modest.

Minusuri: timpul de răspuns putea fi mai bun.

Concluzie

Acest LG D2343P-BN e ideal pentru cei care își doresc un altfel de monitor adică care oferă și ceva mai special, în acest caz e vorba de tehnologia 3D. Jos poate fi văzut mai în detaliu, adică am postat un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa