LG D2342P

După cum știți acest producător de electronice încearcă să țină pasul cu concurența mai pe toate planurile. Motiv pentru care a lansat un monitor LED Cinema 3D LG D2342P care este unul foarte ieftin în comparație cu celelalte modele de la ceilalți producători. Mi s-a părut interesant că ochelarii oferiți de LG sunt mult mai ușori (16 grame) decât cei clasici 3D. LG ne promite că utilizatorii nu vor avea reacții adverse (oboseală sau amețeală) cu această nouă tehnologie. Cu acest model veți vedea imagini 3D luminoase și clare decât vechile modele 3D. LG D2342P nu este un model ideal pentru cei pasionați de gaming deoarece are un timp de răspuns de 5 ms și rata refresh-ului este în jur de 80 MHz. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca o alternativă la modelul Viewsonic VX2268wm care este ceva mai ieftin și are 2 ms. Însă dacă vreţi unul care să fie şi TV atunci un LG DM2350D ar fi o alegere isteaţă.

Poze

Imagine 3D
Prin ochelarii cinema 3D

Specificații tehnice

Display-ul este unul LED care oferă o mulțime de avantaje printre care ar fi contrastul de 5 milioane la 1 și consumul redus de energie de numai 39 W. LG D2342P vine cu un timp de răspuns de 5 ms care este destul de bun pentru filme dar și jocuri. Rezoluție bineînțeles e una Full HD de 1920 cu 1080 pixeli pentru un ecran așa de mare. Vine cu aspect imagine 16 pe 9, o luminozitate de 250 cd/mp, un număr de 16.7 milioane de culori, o rată de refresh de 30-83 Hz pe orizontală și de 56 – 75 Hz pe verticală. Acest monitor poate fi pus pe perete deoarece vine cu VESA 75 cu 75 mm. Pe partea de conectori are ieșire căști, DVI, VGA și HDMI.

Ca și caracteristici speciale are: Plug & Play, 3D Effect, DDC/CI/HDCP și TriDef 3D Software for PC 3D. În pachet veți găsi și două perechi de ochelari 3D.

Păreri pro și contra achiziției

LG a optat să intre târziu pe această piață cu acest gadget deoarece a vrut să ofere ceva bun la un preț mic. Vine cu cele mai bune tehnologii la un așa preț. Dacă venea cu un timp de răspuns de 2/3 ms și cu o rată de refresh mai mare, cred că avea un succes mai mare.

Concluzie

Un monitor LED LG D2342P ca acesta se adresează celor care nu au avut ocazia să vizioneze un film 3D la cinema și doresc să vizioneze un astfel de film acasă alături de prieteni.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG D2342P”

Comentariile sunt închise.