Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG C660 Optimus Pro

Dacă vă plac tare mult telefoanele cu tastatura fizică QWERTY şi nu aveţi bani de un Blackberry, acest telefon mobil LG C660 Optimus Pro Negru v-ar putea fi de folos. Acesta are un preţ identic cu cel al lui LG P690 Optimus Net şi deci poate fi o alternativă. Spun asta pentru că vine atât cu tastatură QWERTY cât şi cu ecran tactil.

Caracteristicile speciale ale acestuia sunt: sistemul de operare Android 2.3.3, procesorul de 800 MHz, camera foto de 3 megapixel, ecranul tactil de 2.8 inci, Wi-Fi, suport pentru reţele 2G şi 3G şi posibilitatea extinderii memoriei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Aşa arată

Camera foto

Specificaţii tehnice

LG C660 e un smartphone cu display cu touch şi tastatură QWERTY. Vine cu un sistem de operare Android versiunea 2.3.3 Gingerbread, un procesor de 800 MHz cu chipset Qualcomm MSM7227T şi o memorie RAM de 256 MB. Are un ecran de 2.8 inci cu o rezoluţie de 240 cu 320 pixeli. Un ecran mai mare te poate ajuta să navighezi mai rapid pe internet dar şi să vizionezi fotografii. Din punct de vedere al designului, e un gadget de dimensiuni rezonabile care are o greutate de 128 grame, care-l fac portabil şi uşor de folosit. Are butoane dedicate accesării rapide a mail-urilor şi a calendarului. LG C660 incluse şi senzori precum accelerometru pentru rotirea automată a interfeţei.

Memoria Internă a acestuia e de 156 MB care poate fi extinsă cu un card microSD de cel mult 32 GB. C660 foloseşte un acumulator de 1500 mAh Li-Ion care oferă o convorbiri de până la 13 ore şi 852 de ore în stand-by. Poate accesa internetul cu ajutorul următoarelor: EDGE, GPRS, 3G şi WLAN. Bluetooth-ul şi microUSB-ul 2.0 vă dau posibilitatea de a trimite/primi fişiere media. Acesta poate fi folosit ca un sistem de navigaţie datorită suportului GPS cu A-GPS dar la un ecran aa de mic nu prea are rost.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: procesor performant, arată bine, autonomie foarte mare, memorie internă suficientă cu posibilitate de mărire (card), software nou (Android 2.3.3) şi GPS cu suport A-GPS.

Minusuri: rezoluţia mică a ecranului iar camera foto nu are autofocus şi blitz.

Concluzie

Acest LG C660 Optimus Pro Negru vine şi cu caracteristici speciale de tip business care sunt scoase în evidenţă cu ajutorul aplicaţiilor: Push Mail, Gmail şi Document View (vizualizator documente). Cu acestea puteţi să efectuaţi diverse: vizionare de fişiere Office, vizionare/trimite mail-uri etc. Vine cu cele mai utile aplicaţii de socializare dar şi altele (Twitter, Facebook, Youtube) pentru a rămâne la curent cu noutăţile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu