LG BH7520T

În cazul în care dorești să savurezi un film la calitate maximă îți recomand un sistem home cinema cum e acest LG BH7520T. Are suport 3D și s-ar putea spune că va face din TV-ul dvs unul Smart tocmai datorită suportului 3D, a conexiunii wireless (integrate), suportului pentru Apps și conținut premium. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », deci costă cât un TV, dar senzația oferită e foarte realistă și eu zic că-și merită banii.

Poze

Cu aproximație se poate vedea cum arată acest aparat LG Full HD BH7520T, iar chiar dacă în poză e prezent și un TV trebuie să știți că televizorul nu e în pachet. Pachetul e format din playerul capabil de a reda Blu-ray și multiple formate (cu sunet dts), subwoofer și sateliți (față, spate, centru). Din a doua imagine se poate vedea că meniul e caracteristic unui Smart TV, dar trebuie notat că meniul s-ar putea să difere de la un firmware la altul.

Asamblat
Meniu

Specificaţii tehnice

LG BH7520T e un sistem home cinema 3D foarte bun care a apărut pe piața românească de câteva săptămâni. Eu l-aș lua pentru sunetul fidel și capabilitatea de a transforma un TV non Smart în unul Smart. Un alt motiv pentru a-l achiziționa ar fi Wi-Fi-ul integrat și așa nu vă mai trebuie cablu pentru conectarea sa la ‘net. (Dacă nu aveți router atunci îl puteți conecta și prin LAN la Internet).

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu suport pentru DTS (sunet), *.mkv (un tip de fișier caracteristic filmelor HD sau FullHD); raportul dintre preț și calitate e excelent; montarea nu e prea complicată și pentru a-l conecta la Internet nu aveți nevoie de un adaptor ori cablu deoarece are Wi-Fi integrat;  playerul nu e de formă și poate reda inclusiv discuri Blu-ray.
Contra: poate că prețul e cam mare pentru un muritor de rând, dar dai un ban și stai în față. 😉

Concluzie

BH7520T e un model nou care eu îl recomand indiferent că ai un TV Samsung, Philips ori, LG… deși, ar fi mai bine să ai un TV LG din motive de „interconectare”. Arată foarte bine, iar imaginea e una de calitate deoarece suportă 3D și Blu-ray. Pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand clipul de alături care e un preview excelent.

Te-ar mai putea interesa