LG BH6420P

Unul dintre cele mai ieftin sisteme home cinema existente pe piață e acest LG BH6420P care are capabilitatea de a reda filme 3D de pe Blu-ray. De asemenea poate reda chiar și filme *.mkv cu sunet dts, iar pe partea de porturi are LAN și HDMI. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care se poate vedea că nu e deloc mare, însă nici aparatul nu e unul de top deoarece cam cele de mai sus sunt facilitățile oferite.

Poze

Se poate vedea că acest aparat e unul de culoare neagră și că are destul de multe „boxe”. În pachet e livrat și un player deosebit de puternic care are capabilitatea de a reda multiple tipuri de discuri, inclusiv Blu-ray. Dacă nu aveți discuri, atunci puteți conecta un HDD ori o memorie la aparat pentru a reda fișierele de pe acestea.

Pachetul

Specificaţii tehnice

LG BH6420P e un model de anul acesta care e foarte capabil pe partea de redare a filmelor ori melodiilor. Dacă vreți să savurați un film la calitate maximă atunci aveți neaparată nevoie și de un sistem audio cum acesta. Nu e cel mai puternic de pe piață, dar vine cu suport 3D pe partea de redare a filmelor, iar boxele sunt foarte bune.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e mic; vine de la un brand recunoscut în domeniul electronicelor și electrocasnicelor; are o garanție mare de 2 ani care poate fi extinsă la maxim 4 ani contra unei sume deloc mari; vine cu telecomandă la pachet, iar acest lucru o să vă ajute în sensul că nu va trebui să mergeți la player pentru a selecta diferite funcții, dar acest lucru nu prea e un plus deoarece toate sistemele cinema au așa ceva; poate reda fișiere precum *.mkv ori *.avi fără vreo problemă.
Contra: poate că facilitatea Smart TV era bună, iar Wi-Fi-ul nu strica nici el.

Concluzie

Din vrei să vezi un film la o calitate foarte bună atunci cred că ai nevoie de un aparat precum acesta. Nu vine cu browser web ori alte chestii hi-tech, ci doar cu ce ai nevoie pentru a fi încântat la maxim de un film ori o piesă muzicală. Până la urmă la acest lucru se rezumă un sistem cinema.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG BH6420P”

Comentariile sunt închise.