Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG BH12LS38

În cazul în care ești fotograf profesionist ori filmezi pe la nunți ai nevoie de un BluRay Disc Re-Writer LG BH12LS38 retail negru deoarece dacă vei filam la rezoluție 1080p atunci un DVD va fi cam mic. Și hai să fim serioși, dacă e să compară calitatea HD (DVD) cu cea Full HD (Blu-ray) atunci diferențele sunt foarte mari. Pentru ca mirii să te recomande mai departe, rezultatul trebuie să fie de cea mai bună calitate și dacă e să ne gândim bine atunci un preţ bun Vezi prețul special de azi nu e prea mare pentru o sculă care te poate face să ai mai mulți clienți.

Poze

Din față

Conectori

Specificaţii tehnice

LG BH12LS38 poate citi și imprima discuri Blu-ray, iar conectarea făcându-se pe Serial ATA o să poți imprima filmele foarte rapid. Normal că poți imprima CD-uri și DVD-uri de toate tipurile, iar buffer-ul de 4 mega e unul destul de mare. Componenta e compatibilă cu majoritatea sistemelor de operare de la XP încoace, dar nu știu cum stă treaba cu linux și distribuțiile de Linux.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă mult; citește și imprimă toate tipurile de discuri (mai puțin cele floppy); are suport LightScribe; e Dual Layer (citește și imprimă discuri DL pe ambele părți); imprimă discurile rapid deoarece are mulți icși, port SATA și un buffer mare; greutatea e mică de sub un kilogram; garanția e bună fiind de 2 ani și în momentul de față nu am văzut magazine care să ofere posibilitatea măririi garanției, dar tot e bine deoarece majoritatea unităților optice vin cu un an ca garanție, iar acesta vine cu doi. Contra: nimic. (Mă întreb ce aș putea avea împotriva achiziției unei astfel de unități. Poate doar că nu se montează singură în calculator).

Concluzie

Modelul BH12LS38 e util atât profesioniștilor, cât și celor care vor să aibă un desktop de ultimă generație care să citească orice. Având un astfel de dispozitiv nu va trebui să vă cumpărați player media și astfel o să puteți urmării filme 1080p de la magazin la calitate maximă direct de pe calculator.
Ca programe pentru imprimarea discurilor există multe printre care cel mai popular e Nero, iar eu folosesc ImgBurn care e un program gratis care se instalează foarte rapid și e ușor de folosit. Alături e un preview la aparat și e o despachetare destul de reușită, în opinia mea. În clip sunt prezentate pe scurt principalele facilități ale dispozitivului și felul cum arată.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • TPSJO

    Pai da, dar eu il caut de 2 luni si nu este pe nicaieri. Poate doar adus de afara… sa poata fi luat, altminteri, doar in poze si site-uri.

  • Naşul

    Un prieten de-al meu îl are şi e mulţumit de el. L-a luat de aici şi e vorba de un magazin românesc. 😉

  • TPSJO

    Da, luat de aici, dar cu ceva timp in urma. Sper sa pot gasi si eu, altminteri stand cu iso-urile pe hdd, voi fi silit sa iau un model intern.

Lasă un comentariu