LG B9PLA, televizor OLED cu DTS

Televizorul cu ecran OLED e cea mai bună soluție multimedia de pe piață și oferă cea mai realistică imagine. LG B9PLA reprezintă una dintre multe variante oferite de acest brand și spre deosebire de concurență, oferă decodor DTS. Mărimea ecranului e foarte importantă dacă aveți o locuință mare și distanța de vizionare e de 2-3 metri. Sunt diverse tehnologii de imagine care sunt mai accesibile – clasic LED sau cu NanoCell. Negrul e negru la OLED, dar și alte aspecte ar mai trebui lăudate la acest tip de panel.

Designul e unul destul de modern și îmi place piciorul de masă care poate fi înlăturat dacă aveți de gând să-l puneți pe perete. Ca variante aveți OLED55B9PLA și OLED65B9PLA. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de generația 2019, motiv pentru care veți primi cele mai noi tehnologii, iar DTS-ul nu lipsește de la astfel de modele. Cu alte cuvinte, veți putea viziona cele mai populare formate video și nu pierdeți din calitatea audio. Chiar dacă nu are o putere audio superioară, subwoofer-ul ajută mult.

Rama ecranului e tot mai subțire cu fiecare generație, dar și construcția TV-ului. Porturile sunt la fel de numeroase, dar sunt și tehnologii fără fir care le puteți folosi. În pachet e inclusă telecomanda Magic Motion care e specială pentru televizoarele Smart.

Păreri pro și contra

Tehnologiile și dotările sunt excelente, veți fi mulțumiți de el, plus că și interfața e una prietenoasă și răspunde instantaneu la comenzi. Reprezintă alegerea perfectă dacă vă plac filmele 4K și calitatea audio e una superioară, iar dacă nu sunteți mulțumiți de difuzoarele și sobwooferul său, vă recomand un sistem audio 2.1 sau 5.1. Prețul e foarte bun pentru ce oferă și calitatea imaginii e dată de panel, nu există nici un LED care se poate compara cu un OLED. Totuși, pentru imagini statice aș recomanda un LED, adică OLED-ul nu e ideal ca monitor.

LG OLED55B8SLC are un design slim care nu poate fi găsit la nici un LED. Pentru a monta televizorul, e necesar un suport TV compatibil și instalare se face foarte ușor, televizorul arătând precum un tablou mare și frumos.

Te-ar mai putea interesa