≡ Meniu

LG Artcool AM09BP, aparat de aer condiționat cu design elegant

Aparatul de aer condiționat LG Artcool AM09BP e unul dintre cele mai avansate modele de 9000 BTU de pe piață, de aceea ;i pre’ul e unul destul de piperat. Dotările speciale sunt destul de avansate: control prin WiFi, neutralizare mirosuri prin Plasmaster Ionizer Plus, control al energiei active, filtru antipraf+antibacterian și compresor Inverter. Toate acestea sunt foarte importante atunci când îl folosiți într-un spațiu de locuit și până la urmă opta pentru un model fiabil.

Are un design elegant care nu-l veți găsi la oricare lat model și displayul LED e integrat și de culoare albă (se vede din poza de jos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Montarea se face pe perete ca la multe alte modele, că doar nu e unul portabil. Nici nu prea recomand cele portabile pentru că mi se par cam scumpe pentru ce oferă (dotări, funcții, eficiență).

Capacitatea de încălzire e ceva mai mare decât cea de răcire și e așa în cele mai multe cazuri. Filtrul său e unul lavabil cu protecție antipraf și antibacteriană. Mirosurile neplăcute sunt îndepărtate prin tehnologia mai sus menționată (e vorba de un ionizator). Ecranul digital e vizibil indiferent de intesitate luminii din jur. Funcționalitatea e una decentă și crește atunci când optați pentru un smartphone, dar multe dintre funcții sunt și pe telecomandă: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare, WiFi, baleiere în 4 direcții Active energy Control etc.

Păreri pro și contra

Funcțiile de climatizare sunt suficient de diversificate și nu lipsesc cele standard de care aveți nevoie zi de zi. Doar designul sugerează e vorba de un model premium, motiv pentru care acest aparat nu se adresează oricui. Instalarea nu va fi o problemă dacă apelați la  firmă de instalare, chiar dacă kitul de instalare nu e inclus. Controlul prin WiFi vă oferă o distanță ceva mai mare .

Chiar dacă acest LG Artcool AM09BP nu pare prea performant, el face față cu brio pentru o suprafață de 25 mp. Am văzut și variante de la alte branduri cu capacitate de climatizare ceva mai mare care se pot compara cu cel de sus, dar și restul caracteristicilor sunt foarte importante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu