LG Artcool Mirror Uvnano, aparat AC cu design elegant

Aparatul de aer condiționat LG Artcool Mirror Uvnano e unul dintre cele mai avansate modele de pe piață, de aceea și prețul e unul destul de piperat. Dotările speciale sunt destul de avansate: control prin WiFi, neutralizare mirosuri prin Plasmaster Ionizer Plus, control al energiei active, filtru antipraf+antibacterian și compresor Inverter. Toate acestea sunt foarte importante atunci când îl folosiți într-un spațiu de locuit și până la urmă opta pentru un model fiabil.

Are un design elegant care nu-l veți găsi la oricare lat model și display-ul LED e integrat și de culoare albă (se vede din poza de jos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Păreri pro și contra

Montarea se face pe perete ca la multe alte modele, că doar nu e unul portabil. Nici nu prea recomand cele portabile pentru că mi se par cam scumpe pentru ce oferă (dotări, funcții, eficiență).

Capacitatea de încălzire e ceva mai mare decât cea de răcire și e așa în cele mai multe cazuri. Filtrul său e unul lavabil cu protecție antipraf și antibacteriană. Mirosurile neplăcute sunt îndepărtate prin tehnologia mai sus menționată (e vorba de un ionizator). Ecranul digital e vizibil indiferent de intesitate luminii din jur. Funcționalitatea e una decentă și crește atunci când optați pentru un smartphone, dar multe dintre funcții sunt și pe telecomandă: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare, WiFi, baleiere în 4 direcții Active energy Control etc.

Funcțiile de climatizare sunt suficient de diversificate și nu lipsesc cele standard de care aveți nevoie zi de zi. Doar designul sugerează e vorba de un model premium, motiv pentru care acest aparat nu se adresează oricui. Instalarea nu va fi o problemă dacă apelați la  firmă de instalare, chiar dacă kitul de instalare nu e inclus. Controlul prin WiFi vă oferă o distanță ceva mai mare .

Suprafețele de acoperire sunt unele mari, fiind de: 25 mp (9000 BTU), 35mp (12000 BTU), 55mp (18000 BTU) și 75mp (24000 BTU).

Acest LG Artcool Mirror Uvnano face față cu brio pentru orice suprafață și se adresează celora care vor un produs de calitate, ușor de folosit și care să aibă un aspect unic (în același timp și plăcut).
Recomandarea mea e să apelați la acest serviciu profesional care o să instaleze rapid și calitativ aparatul dvs.

Te-ar mai putea interesa