LG 75SJ955V, televizor Super UHD cu sistem de boxe Harman Kardon

Televizor Super UHD LG 75SJ955V face parte dintr-o serie foarte avansată și se vede din numele său, dar din păcate nu există și variante mai mici pentru cei care nu au un buget atât de mare. E cel mai bun LED care-l puteți alege și nu mai are sens să optați pentru un OLED. Calitatea imaginii e peste medie datorită tehnologiei Active HDR cu Dolby Vision, dar să nu uităm și de restul. Lista de caracteristici speciale e mare și o mare parte dintre ele sunt prezente datorită WebOS-ului 3.5 (am pus o demonstrație cu acesta jos). Chiar și pe partea de sunet nu prea are concurență deoarece e un sistem de boxe Harman Kardon.

Arată foarte bine cu acel picior argintiu și rama e una destul de subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu cred că-l veți folosi ca monitor pentru că e cam mare, dar poate folosiți controlere wireless pentru a păstra distanța. Bineînțeles, discutăm de cei care au console pentru jocuri cu suport 4K. Poate că nu are cine știe ca caracteristici tehnice, doar că partea software face diferența (tehnologiile).

Panelul IPS 4K e folosit și pe alte serii datorită clarității imaginii, dar nu se compară cu cele de la monitoare (e mult superior). Doar dacă alegeți un conținut de calitate veți observa adevăratul potențial al televizorului. Eu v-aș recomand Netflix 4K dacă nu vă place abonamentul clasic și conectivitatea la internet poate fi chiar wireless.

Păreri pro și contra

Producătorul vă oferă o mică descriere sau prezentare pentru fiecare dintre acele tehnologii care nu le vedem pe alte modele mai accesibile, deci discutăm de o serie premium. Pot spune că prețul e justificat pentru că discutăm de un ecran IPS 4K de 75 inci și nu oricine are o cameră mare pentru acesta. Arată superb pe mobilier dar și pe perete, doar că suportul pentru perete nu e unul clasic ci VESA 600 x 400.

Din câte am observat acest LG 75SJ955V reprezintă o alternativă bună la modelele cu Nano Cell, doar că prețurile sunt cam la fel. Acum depinde și de preferințele voastră dar trebuie să luați în calcul tot ce oferă.

Te-ar mai putea interesa