LG 70LB650V, televizor seria 7

Pentru cei cu o cameră mare un televizor precum acest LG 70LB650V ar fi numai bun deoarece are o diagonală de 70 inci (178 centimetri). Pe lângă ecranul mare, acest TV se poate lăuda cu un sistem de operare modern, wireless integrat, suport 3D (inclusiv conversie 2D în 3D) și disponibilitatea unui tuner triplu (de tip digital).

Costul de achiziție e unul rezonabil deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest cost e reflectat de ecranul foarte mare și de sistemul WebOS. Oricum, banii și-i merită deoarece are un refresh de 500 Hz care-i foarte bun.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care te-ar interesa la modelul acesta ar fi ecranul mare de 70 inci, multitudinea de porturi (permite conectarea a diverselor aparate pentru a-i extinde funcționalitatea) și suportul 3D (normal că are și ochelari 3D incluși în pachet). Toate aceste specificații fac televizorul unul foarte bun la jocuri și filme de orice fel. Dacă te pasionează meciurile de la TV atunci trebuie știut că le poți vedea la calitate HD întrucât aparatul are tuner DVB C, adică HD.

Plusurile sunt evidente… menționate și mai sus, mai exact: ecranul mare, aspectul plăcut, tehnologia incorporată și imaginea de foarte bună calitate. Ceva oarecum deosebit e și consumul mic de curent deoarece puterea consumată e de 132W (dacă e să comparăm consumul cu cel al unei plasme atunci vedem că e mult inferior, iar calitatea imaginii e similară).
Contra ar fi că nu e 4K și că sunetul nu e prea bun. Lipsa unei rezoluții superioare e justificată prin faptul că încă nu prea sunt filme la acestă calitate, iar sunetul nu e chiar așa de calitativ deoarece ecranul e foarte subțire și normal că nu au loc niște boxe calitative. De aceea îți recomand un sistem audio de aici.

Concluzia mea legată de acest model e că e foarte bun pentru cineva care vrea un televizor mare și capabil. Prețul nu trebuie să vă deranjeze deoarece există posibilitatea achiziționării sale prin intermediul ratelor.
Alături e și un review complet al acestui televizor modern. O să vezi că persoana care face review-ul specifică același lucru legat de sunet, adică faptul că e decent.

Te-ar mai putea interesa