LG 65UK6470PLC, TV de 164cm cu rezoluție 4K și webOS

LG 65UK6470PLC e televizorul perfect pentru cineva interesat în a viziona seriale la cea mai bună calitate posibilă, iar acest lucru se datorează faptului că are diagonală de 65 centimetri, rezoluție 4K și hardware ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Aspectul e unul caracteristic anului 2018 cât și seriei UK6470PLC.


Pro

Dacă vreți cel mai bun ecran atunci LG 65UK6470PLC ar fi o alegere bună deoarece are o diagonală de 164 centimetri (transformare aproximativă din 65 inci în centimetri).
Puteți vedea posturi TV la calitate HD prin faptul că are tuner digital DVB C2/T2/S2.
Se poate utiliza o telecomandă Magic Remote deoarece are bluetooth, iar în acest fel o să aveți parte de o telecomandă mai simplă.
Stă excelent pe partea de conectică deoarece pe lângă faptul că are bluetooth mai are 3 porturi HDMI, USB, wi-fi și altele.
Având o diagonală mare o să ocupe mult pe comodă, dar se poate monta pe un perete prin intermediul unui suport Vesa 300×300.
Consumul energetic e de 89-147W care nu e așa de mare deoarece e utilizat un ecran LED. Consumul anual e de 123 kWh, dar acesta e unul estimativ, fiind dependent de obiceiurile fiecăruia.
Multă lume are întrebări legate de HDR și de aceea trebuie să vă spun că are așa ceva și oferă culori naturale.
Imaginile sunt afișate rapid deoarece are 50Hz cu TruMotion 100 (o caracteristică software de îmbunătățirii a refresh-ului).

Contra

Singurul dezavantaj ar fi cel de cost, dar dacă prindeți o promoție eu zic să nu o ratați.

Concluzie

Acest televizor LG 65UK6470PLC e pentru cei cu un living mare și care vor să vadă o imagine de calitate din toate unghiurile. Să nu mai spun că poate fi utilizat pentru divertisment din toate sursele (stream, memorii USB, cablu etc).
Imaginea e foarte bună, mai ales la televizoarele marca LG. TV-urile de la acest brand sunt unele de o calitate deosebită și se află în topul preferințelor celora care se uită după un TV nou.

Te-ar mai putea interesa