LG 65UJ620V, televizor cu panou IPS 4K

Televizoarele cu panou IPS și imagine 4K sunt cele mai căutate variante de la ora actuală, iar LG 65UJ620V pare să fie o soluție atractivă ținând cont de buget și diagonală. Cu Active HDR, imaginea e mai detaliată și luminoasă fără a-i afecta calitatea. E foarte importantă și sursa de unde rulați conținutul, dar și rezoluția aleasă. Cu tehnologia de scalare a imaginii 4K Upscaler, conținutul video e mai atractiv chiar și dacă e doar 720p (e un software care mărește numărul de pixeli al conținutului).

E o variantă de neglijat în special pentru cât costă sau poate preferați serii mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poate fi montat în birou pe perete cu un suport VESA 300 x 300, iar pentru a-l conecta la PC se poate folosi un cablu HDMI cu mufă placată cu aur. E de lăudat faptul că televizoarele au avansat atât de mult, însă OLED-urile rămân fruntașe la capitolul calitate. Totuși, au apărut televizoare LED care doresc să le copieze, adică oferă un contrast mai bun, negru e negru și altele. Mă refer la cele Nano Cell care sunt destul de scumpe și puține dar cred că anul viitor vor fi și mai populare.

Păreri pro și contra

LG 65UJ620V oferă o conectivitate foarte bună, o interfață prietenoasă, calitatea audio superioară și o imagine competitivă pentru acest buget. Tehnologiile fac diferența deoarece anumite caracteristici tehnice le găsim și la alte televizoare. De exemplu, pe partea de sunet televizorul are sunet clar III, Ultra Surround, Hi-Fi Audio, modul Smart Sound etc. Rama e destul de îngustă și la alte serii poate avea chiar o culoare diferită dacă vreți un plus de eleganță (mă refer la televizoarele argintii).

Unul dintre minusurile multor serii accesibile e lipsa telecomenzii Magic Remote care ușurează interacțiunea cu interfața WebOS 3.5. Din clipul de la final se vede foarte bine cum arată chiar și o variantă mai mică, dar detaliile sunt mai evidente pe un ecran mai mare. Chiar și navigarea web e mai plăcută dacă vedeți scrisul de la o distanță mai mare.

Lasă un comentariu