LG 65UB980V, televizor Smart 3D 4K cu WebOS

Dacă vreți un televizor LED de ultimă generație, atunci LG 65UB980V poate fi acela deoarece are software decent – WebOS, imagine 4K, design plăcut și tehnologie 3D. Oricum, partea software face toți banii deoarece veți putea naviga pe web, socializa etc. Interfața acestui sistem de operare e mult mai interesantă decât cea a software-ului clasic. Designul diferă cum mult față de cel al televizoarelor clasice ori care fac parte din seriile mai vechi.

Pe partea de imagine, claritatea e una superioară (datorită ratei de refresh) și acesta poate fi un criteriu de alegere a unui televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de tehnologii are: tehnologie de conversie 2D-3D, WebOS, iluminare LED etc. Oricum lista de tehnologii de imagine și sunet e foarte lungă, voi trebuie să știți doar că are cele mai bune de pe piață. Sunetul e puternic și clar iar după părerea mea nu mai e nevoie de un sistem audio suplimentar.

Televizoarele 4K sunt la modă și nu prea există alternative mai bune. Oricum o imagine 4K e cât patru imagini FullHD, deci prețul nu mai pare chiar așa de mare. Tunerul TV e unul destul de performant și de aceea poate reda posturi TV la calitate HD. Oricum vă puteți uita la filme de pe internet ori de pe un stick USB. Mai există varianta unui player extern ori a unui laptop/desktop (prin HDMI). Are multe porturi HDMI dar și USB pentru conectarea diverselor periferice sau gadgeturi.

Caracteristicile speciale sunt multe: cameră web integrată, WiFi Direct, WiDi, MHL 2.0, Cloud și mutle altele. Sunt incluse: Magic Remote (telecomandă specială pentru televizoare Smart) și ochelarii 3D.

Plusuri: ecran generos, tehnologii avansate, 1300 Hz, interfață ergonomică, MHL, designul și sonorizare excelentă.
Minusuri: poate fi prețul.

LG 65UB980V e un televizor destul de reușit și care îl recomand celor care au un buget mare ori care sunt dispuși să-și cumpere un televizor în rate. Jos am pus un clip pentru cei care nu au mai văzut un așa clip. Cu siguranță, nu veți regreta alegerea făcută iar televizoare mult mai bune nu cred că vor fi.

Te-ar mai putea interesa