LG 65UB950V, televizor Smart 3D 4K de 165 cm

Un televizor ca acest LED LG 65UB950V e perfect pentru o sufragerie deoarece are tehnologie de imagine 3D, ramă de refresh de 1250 Hz, funcții Smart, are un design interesant și multe altele. Întradevăr, nu e genul de televizor care l-ați putea cumpăra oricine. Designul televizorului e unul pe argintiu, astfel e mai vizibil și mai elegant în același timp.

Dacă vi se pare scump, nu aveți decât să alegeți un televizor mai mic și poate găsiți unul care să facă parte din aceeași serie – UB950. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizor
Televizor

E un model al anului 2014 și cred că vă va impresiona cu toate acele dotări. Are un sistem audio de 35W iar tehnologiile sale îmbunătățesc claritatea. Pe partea de imagine are o diagonală de 165 cm, imagine Ultra HD – 2160p, tehnologie de conversie 2D-3D, rată de refresh foarte bună și altele. Playerul integrat are interfață USB ca și la majoritatea televizoarelor.

Vine cu un tuner TV performant, dar cine îl și mai folosește cât timp aveți conectarea rapidă la Internet. E bine să optați pentru tehnologia wireless deoarece nu veți mai vedea cabluri prea multe prin sufragerie (e suficient un router wireless care să ofere un semnal bun). Numărul mare de porturi e important dacă vreți să conectați mai multe la el și să le controlați ușor. Puteți conecta medii de stocare externe, periferice ori playere.

Are dotări speciale interesante: WiDi, MHL 2.0, DLNA, browser web. Miracast. Cloud etc. Multe dintre ele țin de partea software și cred că nu veți da greș cu un Smart TV. Accesoriile oferite sunt ochelarii 3D și Magic Remote.

Plusuri: sistem audio puternic, toate acele caracteristici Smart (nu le mai enumăr), calitatea imaginii și designul televizorului.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

LG 65UB950V e una din recomandările mele pentru cei ce vor mai mult decât un televizor. Nu cred că vor apărea televizoare mai bune decât acesta și nici tehnologii mult mai avansate. dacă alegeți un televizor foarte scump, cu siguranță poate fi consideram ca și o investiție. Prezentarea de jos e cu seria de care spuneam mai sus și din care face parte acesta.

Te-ar mai putea interesa