LG 65SJ850V, televizor 4K Nano Cell

Televizorul LG 65SJ850V e cel mai mare din seria SJ850V și oferă o experiență de vizionare pe măsură. E vorba de SUper UHD cu tehnologii 4K HDR (contrast îmbunătățit) dar și Nano Cell (imaginea mai naturală sau chiar mai vie). Poate că în imaginea de jos nu se vede pentru că televizorul e pe o terasă, dar în interiorul locuinței se poate vedea mai bine (cum e în prezentarea de la final). Arată superb cu acel stand subțire și chiar cu un soundbar SJ8 care nu e inclusă. Apreciez că această serie vine cu telecomanda specială Magic Remote generație 2017.

Prețul nu e chiar de neglijat, iar o variantă mai accesibilă e una fără tehnologia NanoCell. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E cel mai bun televizor pentru cei pasionați de gaming, filme/seriale, navigare web, dar puteți viziona și un alt tip de conținut. Merită să alegeți un abonament Netflix decât unul de la un furnizor local. Un model curbat în același buget nu poate oferi aceeași calitate video, deoarece o astfel de caracteristică afectează semnificativ prețul.

Televizoarele Smart stau foarte bine la capitolul conectivitate în special dacă sunt serii premium. Aceste serii oferă tehnologii de actualitate și care nu trebuiesc neglijate (exemplu: ecranul Nano Cell). Poate că e destul de mare pentru o comodă TV clasică, de aceea sunt disponibile diverse suporturi de perete.

Păreri pro și contra

Pot spune că nu are nevoie de acel soundbar deoarece are difuzoare Harman Kardon puternice și de tip Down Firing. Bineînțeles, sunt integrate o mulțime de tehnologii audio și video, dar pe voi vă interesează mai mult imaginea. Oferă cea mai recentă versiune de Web OS – 3.5, pentru că e vorba de o serie de televizoare nouă. Interacțiunea cu interfața WebOS este ușurată datorită telecomenzii speciale – Magic Remote.

LG 65SJ850V e genul de televizor care ar trebui să-l puneți în sufragerie, iar dacă vi se pare prea mare, sunt disponibile și variante de 55 inci și 60 inci. Dacă nu sunteți convinși, vă recomand prezentarea de la final care e cu o varianta mai mică – 139 cm, deci varianta de sus e mult mai mare (diagonala e cu 25 cm mai mare).

Te-ar mai putea interesa