LG 65LA970, televizor 3D 4K de 165 cm

Un televizor din generați nou e acest LG 65LA970 care e un LED cu imagine 4K, funcții Smart și tehnologie 3D. Tind să cred că pe viitor funcțiile Smart vor deveni standard deoarece tehnologiile se tot ieftinesc. Spre deosebire de alte serii la aceasta am observat un altfel de stand. Era nevoie de un stand diferit deoarece pentru un ecran mare e nevoie de stabilitate. E singurul model disponibil al seriei LA970 e aceasta și eu cred că e potrivit pentru o sufragerie (adică nu e nici prea mare nici prea mic).

Prețul acestui model nu e chiar atractiv dar e justificat și e normal să fie așa cât timp e vorba de un televizor modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TVul
TVul

E vorba de o generație nouă și nu una veche – 2014, iar dacă aveți nevoie de ceva mai ieftin, e bine să verificați gama din care face parte. Cele din 2013 sunt mai ieftine dar atunci nu au fost televizoare 4K. Aceste televizoare au apărut anul acesta și sunt destul de bune. Sistemul audio al acestui model e unul cu 5 difuzoare de 10W și are și tehnologii audio care îi măresc performanțele. Pe partea imagine, are o rezoluție 2160p, o diagonală de 165 cm, o rată de refresh foarte bună și altele.

E bine că are un tuner TV performant deoarece poate recepționa posturi HD; playerul integrat are interfață USB pentru a conecta un stick/HDD, WiFI pentru conectivitate wireless etc. Are multe porturi HDMI și USB, e bine să fie așa deoarece puteți conecta diverse dispozitive și periferice la el. Multe dintre caracteristicile speciale sunt cele Smart și lista e destul de lungă.

Plusuri: are caracteristici speciale utile, multe porturi, imagine 4K, sistem audio performant și design plăcut.
Minusuri: nu e prea ieftin.

LG 65LA970 e o alegere bună pentru cei care au deja un televizor și vor să-l înlocuiască cu unul mult mai bun. Cu siguranță, nu oricine și-l permite iar dacă nu aveți destul loc prin sufragerie puteți să-l puneți pe un perete. Jos am pus un clip care probabil vă poate ajuta în a face o alegere corectă.

Te-ar mai putea interesa