LG 60UJ634V, televizor 4K cu Active HDR

Televizoarele cu Active HDR oferă o calitate mai bună indiferent de sursă, iar cu 4K Upscaler numărul de pixeli crește chiar dacă rezoluția e una HD sau Full HD. LG 60UJ634V e un televizor Smart care oferă astfel de tehnologii dar mai sunt și altele. Spre deosebire de alte branduri competitive, LG oferă tehnologia 4K Upscaler chiar și pe serii mai accesibile. Deci aveți toate motivele să optați pentru acest brand chiar dacă nu veți alege varianta de 60 sau 65 inci. Nu înțeleg de ce nu includ telecomanda Magic Remote ca și un accesoriu standard, că doar are WebOS 3.5.

O alternativă similară e seria UJ635V în cazul în care nu mai găsiți o anumită dimensiune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul poate fi pus chiar și pe un birou deoarece are un stativ subțire care nu ocupă mult spațiu. Astfel vă puteți bucura de calitatea jocurilor rulate în 4K de pe o consolă de jocuri. Această serie impresionează la ambele capitole – sunet și imagine, și se poate observa după numărul mare de tehnologii prezente.

Difuzoarele Down firing sunt interesante pentru că pot reda frecvențe joase și sunetul e mai bine distribuit în spațiu. Veți vedea Că nouă WebOS (3.5) oferă o mulțime de aplicații, opțiuni și o interfață prietenoasă care poate fi utilizată ușor cu telecomanda specială. Dacă nu primiți, ea costă destul de puțin și merită să o cumpărați pentru căutare vocală și comenzi vocale.

Păreri pro și contra

Indiferent pentru care diagonală veți opta în final, dotările sunt aceleași și nu veți regreta alegerea făcută. Bineînțeles, un ecran mai mare atrage mai multe priviri și detaliile sunt mai bine evidențiate pe un ecran generos. Toate acele tehnologii sunt motive pentru care merită să achiziționați un televizor din seria UJ634V.

LG 60UJ634V nu e un model chiar ieftin pentru oricine, unii utilizatori folosesc un card de cumpărături, astfel pot cumpăra orice când e o promoție. Mie mi se pare destul de corect prețul acestui televizor și nu merită să faceți vreun compromis, optați pentru un televizor suficient de mare dacă veți sta destul de departe de el.

Lasă un comentariu