LG 6 Motion F12B8QDA, mașină 7 kg

LG 6 MOTION F12B8QDA e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kilograme și cu 1200 rotații pe minut, caracteristici care te vor ajuta să speli eficient orice tip de haine. Chiar dacă are un volum mare, consumul de curent e unul mic, dovedit de clasa de eficiență energetică A+++.

Acest aparat e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e și economic… dovadă fiind consumul mic de electricitate.
Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată acest aparat și cât de mare este ecranul pe care se pot urmări diferite informații.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care sunt interesante la acest aparat sunt capacitatea de încărcare peste medie, numărul mare de programe (cel rapid e de 30 minute), ceva de genul Fuzzy Logic (detectare automată a cantității – un lucru deosebit de util atunci când ai puține haine de spălat și vrei să faci economie de tip și curent) și motorul Direct Drive (mei eficient și silențios în comparație cu altele).
Acest model e bun doar în localitățile unde există apă curentă, iar dacă stați la țară și nu aveți această facilitate atunci acest model nu e pentru dvs.

Sunt multe lucruri care le vei aprecia de la consumul mic de resurse și până la prețul mic sau nivelul scăzut de zgomot.
Din păcate nu vine cu Eco Bubble, cum e cazul mașinilor Samsung, dar are programul bumbac eco care ar putea fi considerat ca o alternativă, oarecum.

Deci, dacă te interesează un electrocasnic care să te ajute să speli o cantitate mare de haine și care nu face prea mult zgomot atunci acest aparat ar fi o recomandare din partea mea. Instalarea sa nu e deloc complicată deoarece are o greutate de 62 de kilograme care o face ușor de transportat de către două persoane.
În cazul în care vă interesează acest model și vreți să vedeți mai bine cum arată atunci vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu