LG 6 Motion F1296TDA3, mașină de spălat A+++

Mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296TDA3 e una cu co capacitate de 8 kg, cu 1200 rotații și cu clasa A+++ pe partea de eficiență energetică. Deci, e un aparat electrocasnic premium pentru cineva cu o familie mai mare sau pentru cineva care are multe rufe de spălat și nu vrea să repete procesul de mai multe ori pe zi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim o mașină cu motor Direct Drive și cu alte facilități. Acest tip de motor se evidențiază prin simplul fapt că e mult mai silențios în comparație cu alte modele.

Mașina
Mașina

Pe partea de caracteristici acest model se descurcă de minune deoarece are fel și fel de tehnologii și facilități utile. Printre acestea se numără capacitatea mare de încărcare (8 kilograme), cele 1200 rotații pe minut și programele multe. De exemplu, are până ș program Eco pentru țesături din bumbac.
Poate vă întrebați dacă are Fuzzy Logic, iar răspunsul meu ar fi că are. Acesta se numește „Sistem de spălare inteligentă” și e varianta LG pentru un sistem automat care detectează încărcătura și adaptează consumul de resurse în funcție de aceasta.

Atuurile modelului de față ar fi prețul modic, multitudinea de facilități utile și economia de resurse care o face. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi avut un zgomot de funcționare și mai mic (54 decibeli la spălare și 74 la centrifugare). Un alt lucru care poate că va deranja e că programul rapid (sau scurt cum îl numesc alții) e de doar 30 minute și nu de 15 cum e la alte mărci.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii prin prisma faptului că o să economisiți bani pe parcursul utilizării. Asta pentru că are un consum foarte mic de resurse dovedit prin prezența clasei A+++ la partea de eficiență energetică și prin prezența variantei Lg de Fuzzy Logic prin care se utilizează doar atâtea resurse cât e nevoie. Referitor la resurse, în mode de veche consumul de curent e zero… iar asta e o caracteristică foarte bună care am întâlnit-o doar la mașinile LG.

Lasă un comentariu