LG 6 Motion F10B9QDA, mașina spălat rufe A+++

LG F10B9QDA e un model nou cu tehnologia 6 Motion (6 mișcări în funcție de material), cu detectare a cantității (ceva similar Fuzzy Logic) și cu consum foarte mic de curent (clasa A+++) și 1000 rotații pe partea de centrifugare. LG 6 Motion F10B9QDA e un model destinat celor cu un buget mediu, acest lucru fiind datorat în principal caracteristicilor (nu vine cu ceva similar Eco Bubble, rezistență ceramică etc) și prețului. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multe caracteristici utile, 6 motion fiind una dintre acestea. Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături o imagine. Puteți vedea că e vorba despre o mașină cu aspect clasic LG.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile acestui model sunt foarte bune deoarece are o capacitate de încărcare de 7 kilograme, 1000 rotații pe partea de centrifugare, program rapid, zgomot redus și o eficiență incredibilă (că e vorba de eficiență energetică sau la spălare). Dacă mașinile Samsung au o greutate redusă, acest lucru poate fi spus și despre acest model deoarece are o greutate de 62 kilograme.
Centrifugarea e decentă deoarece aparatul are 1000 rotații… care probabil că aparțin clasei C de eficiență la centrifugare, dar e bine și așa.

Lucrurile care mie îmi plac la acest model sunt aspectul, capabilitatea de a detecta cantitatea, prețul deloc mare și funcțiile. Clasa de eficiență energetică e ceva deosebit deoarece mai rar vezi o mașină de 1500 lei (cam atât costă) cu clasa A+++ (da, trei plusuri).  Mi-ar fi plăcut și mai mult dacă ar fi avut ceva de genul Eco Bubble, dar în privința acestei caracteristici sunt persoane care au dubii referitoare la eficiența ei.

În rest, această mașină e una numai bună pentru cineva în căutarea unui electrocasnic capabil pe bani puțini. Cu toții știm că LG se pricepe de minune la telefoane și la televizoare, iar acest lucru e valabil și pentru electrocasnice de dimensiuni mari cum e mașina de față.
În clipul alăturat e prezentat sistemul 6 Motion cu care se laudă LG. E un sistem foarte interesant, însă nu știu cât de util.

Te-ar mai putea interesa