LG 55UK6200PLA, televizor 4K cu Ultra Surround

Televizorul Smart numit LG 55UK6200PLA reprezintă o soluție accesibilă dacă vă doriți un ecran cât mai mare, iar televizorul trebuie să fie de la un brand popular pentru a vă oferi și calitate. E foarte important să aveți un sistem de operare ca WebOS pentru a accesa ușor și rapid anumite funcții sau servicii online. De cele mai multe ori aveți inclusă telecomanda Smart pe lângă cea standard pentru a ușura navigarea prin meniuri și există și microfon integrat dacă doriți să căutați mai rapid ceva.

Designul său e destul de comun, adică îl veți vedea și pe alte serii, dar voi nu-l doriți pentru cum arată și pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta arată bine în realitate, dar eu aș alege să-l pun pe perete pentru a câștiga spațiu pentru că nu voi conecta foarte multe la el ca să se vadă cablurile. Dacă aveți un home cinema și o consolă pentru jocuri, poate că ar fi mai bine să-l lăsați pe comodă. Se pot ascunde ușor cablurile dacă folosi un canal de plastic din acela alb care poate fi vopsit în culoarea camerei.

Software-ul e asigurat de sistemul de operare WebOS 3.5 și e același ca anul trecut.

Păreri pro și contra

Tehnologia HDR aduce la viață imaginea, ea devenind mai colorată, luminoasă, detaliată și scenele întunecate au un contrast foarte bun. Aveți și slotul CI+ pentru a introduce cablul special de la furnizorul de cablu, în caz că nu recepționați anumite posturi la calitate HD. Orice televizor Smart are aplicația Netflix și voi puteți alege acest serviciu în caz că vă doriți un conținut diferit. Brandurile mai experimentate oferă tehnologii folositoare care le veți aprecia zi de zi, iar una e 4K Upscaler care îmbunătățește rezoluția imaginii în caz că e inferioară. Astfel puteți viziona posturi TV HD sau filme 720p din diverse surse, iar scalarea se face la 2160p.

LG 55UK6200PLA impresionează la toate capitolele și pentru cât costă, eu consider că merită încercat. Sunt serii mai avansate care costă mai mult, doar că diferențele nu sunt atât de vizibile dar asta e decizia voastră.

Te-ar mai putea interesa