LG 55UK6100PLB, televizor cu panel IPS 4K și Active HDR

Televizorul Smart LG 55UK6100PLB e unul dintre modelele lansate în 2018 care oferă un panel IPS 4K foarte bun și multe alte tehnologii care îmbunătățesc experiența de vizionare. Cele mai importante tehnologii de vizionare sunt True Color Accuracy, 4K Active HDR și 4K Upscaler. Acel Upscaler scalează imaginea dacă are o rezoluție inferioară și tot mai multe branduri oferă o astfel de soluție pentru televizoarele 4K, deoarece conținutul 4K nu e prea numeros. Noua generație arată bine, oferă un sunet bogat și o imagine pe măsură.

Din poza de jos e vede rama foarte îngustă dar și piciorușele subțire care nici nu iasă în evidență. Dacă nu aveți spațiu pe perete, acesta poate fi pus pe o măsuță mică pentru că ocupă mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Datorită numeroase porturi HDMI, televizorul poate fi un bun monitor pentru PC, consolă sau media player extern. Oricum, televizorul are un player multimedia propriu dacă vreți să vizionați filme din alte surse.

Acesta suportă chiar și un sistem audio wireless dacă vă plac perifericele fără fir, iar voi puteți conecta chiar și un soundbar care poate fi pus în fața televizorului. Imaginea e una de calitate dacă și conținutul ales e unul corespunzător, dar în unele situații Upscaler-ul chiar e util. Eu vă recomand serviciul Netflix pentru conținut de calitate și filmele sunt chiar și subtitrate.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru a alege seria nouă de televizoare, dar poate că vă doriți un ecran mai generos pentru ca detaliile să fie mai vizibile, de aceea există și o versiune de 164 cm care poate v-ar interesa. Totuși, aș fi apreciat dacă versiunile mai mari ar avea un sistem audio de 40W pentru că vor fi puse în spații ceva mai mari. Alături de acesta recomand telecomanda Magic Remote pentru a interacționa mai ușor cu serviciile oferite de Web OS 3.5 (e integrat microfonul în telecomandă).

LG 55UK6100PLB reprezintă o alege interesantă la un preț corect, dar e ceva mai scump decât alte modele de 139 cm pentru că oferă ceva în plus. Dacă sunteți indeciși, luați în calcul și televizoarele Nano Cell care oferă o imagine apropiată de una OLED.

Te-ar mai putea interesa