LG 55UJ635V, televizor Smart 4K de 55 inci

Televizorul Smart 4K LG 55UJ635V face parte din cea mai recentă generație de televizoare și pare să înlocuiască seria UJ634V. Chiar dacă telecomanda Magic Remote nu e inclusă, ea poate fi achiziționată ulterior pentru interfața Smart WebOS 3.5 (pot fi promoții cu acea telecomandă). Varianta de 55 inci e cea mai inspirată alegere deoarece e cel mai mare din serie și cred că e cel care vă interesează. Designul e plăcut cu acel stativul foarte subțire și rama e destul îngustă.

Am pus poza de jos cu o variantă mai mică dacă vreți să nu depășiți bugetul și dotările sunt aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Multe caracteristici speciale țin de partea Smart a televizorului (WebOS 3.5), dar nu trebuiesc neglijate tehnologiile audio și video care îmbunătățesc experiența. Poate că nu are cel mai puternic sistem audio, de aceea există soundbar-uri iar aceste periferice pot fi plasate în fața televizorului pentru a nu deranja.

Chiar dacă nu veți viziona prea mult conținut 4K, tehnologia care scalează rezoluția imaginii e foarte importantă. Diferența de calitate e vizibilă și nu cred că vă doriți conținut neclar atunci când vizionați un film mult așteptat. Sunt și alte branduri care oferă o tehnologie similară însă nu e prezentă pe toate modelele.

Păreri pro și contra

Chiar dacă acest model poate să vă depășește puțin bugetul, prețurile sunt justificate la modelele care sunt de ceva timp pe piață. Adică veți primi ceva în plus față de o serie mai ieftină și se vede cel mai bine la partea de imagine unde sunt destule tehnologii interesante. Trebuie luat în considerare deoarece are următoarele tehnologii: HDR, 4K Upscaler, True Motion refresh 100 și multe altele.

LG 55UJ635V e recomandarea mea pentru cei care au o sufragerie mare și nu cred că ar avea sens să luați în calcul un televizor cu imagine curată deoarece trebuie să stați destul de aproape de el dacă diagonala nu e suficient de mare. Prezentarea de jos e cu o serie similară și de aceea am și ales-o pentru a vă putea decide.

Te-ar mai putea interesa