LG 55UJ634V, televizor Smart de 139 cm cu HDR 4K

Unul dintre televizoarele anului 2017 e acest LG 55UJ634V, doar că nu e singurul și se pare că nu e cea mai mare variantă oferită de acest brand. Merită noua generație de televizoare deoarece are un sistem de operare mai nou – WebOS 3.5, care poate fi utilizat cu ușurință dacă aveți telecomanda specială – LG Magic Remote. Sunt destul de multe serii ieftine care nu o oferă dar chiar merită deoarece are niște funcții interesante. Poate fi pus pe un perete dacă vă place să aveți mai mult spațiu în cameră și copiii sunt neastâmpărați.

Din poza de jos dar și din clipul de la final, vă puteți face o idee bună despre această serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile televizoare Smart de la branduri populare oferă și tehnologie HDR. Poate că ați și observat că mai toate smartphone-urile performante au această caracteristică la camera foto. Aceasta îmbunătățește contrastul imaginii fără a afecta din calitatea imaginii. Tehnologiile avansează atât de mult până când cea OLED nu prea mai are sens, că și așa e destul de costisitoare.

Nu-mi plac televizoarele fără sistem de operare deoarece nu au o interfață prietenoasă și nici nu sunt atât de multe aplicații preinstalate ori disponibile pentru instalare ulterioară. Conectivitatea e un punctul forte al oricărui televizor și se poate conecta wireless la internet (dacă aveți un router wireless).

Păreri pro și contra

Îmi place cum arată – finisaje elegante, stativ subțire, ramă îngustă. Difuzoarele sunt ceva mai bune decât cele standard deoarece sunt îndreptate în jos și redau frecvențe joase (sunt de tip Down firing). Dacă nu sunteți mulțumiți de calitatea audio pentru că nu are bass, atunci un subwoofer ar fi singura opțiuni – LG SWH1 (costă vreo 500 de lei).

LG 55UJ634V arată foarte bine indiferent pentru care diagonală optați și chiar specificațiile sunt aceleași. Puteți opta pentru cel de 108 cm dacă vi se pare suficient de mare și poate vedea și din clipul de mai jos. Eu aș alege o variantă cât mai mare pentru a viziona filme aproape ca la cinema, astfel îți poți impresiona chiar și prietenii.

Te-ar mai putea interesa