LG 55UH6157, televizor Smart cu WebOS 3.0

Televizorul LG 55UH6157 e o variantă Smart destul de mare – 139 cm, iar dacă nu aveți idee cât de mare poate fi un astfel de televizor, am pus un clip la final cu o serie similară. Arată destul de bine și nu cred că-l veți alege doar pentru design, ci pentru funcțiile Smart, calitatea sunetului și imaginea foarte clară. Poate nu ați observat, acest televizoare dare difuzoare de 20 W fiecare, deci nu mai trebuie să conectați un sistem audio sau un soundbar. Interfața e destul de prietenoasă deoarece e vorba de WebOS 3.0 și acesta e prezent doar pe televizoarele acestui brand.

Am pus poza de jos și mai sunt și alte serii care arată similar, doar că nu toate oferă variante atât de mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din generația 2016, dar cred că va fi o alegere bună chiar și în 2017 pentru că nu costă foarte mult și oferă numeroase dotări. Sunt prezente tehnologii care îmbunătățesc experiența și cu un PMI 1200, calitatea video e peste medie. Fiecare brand oferă un indicator care exprimă calitatea imaginii, iar la modelele cu ecran curbat e mult mai mare. Oricum, pentru a vă bucura de calitatea imaginii, e nevoie și de un conținut de calitate.

Porturile sunt importante dar cât timp porturile HDMI (2 sau 3) și USB au devenit standard, acest capitol nu mai stârnește nici un interes. Chiar și tehnologie wireless a devenit standard și cu aceasta vă puteți conecta la internet doar că e nevoie de un router wireless.

Păreri pro și contra

Doar televizoarele foarte scumpe aveau sistem audio atât de performant, tehnologie HDR Pro, PMI 1200 (maximul e undeva la 2300), imagine 4K și altele. Ideea e să aibă cât mai multe tehnologii dar nu toate sunt atât de importante.

LG 55UH6157 poate fi pus în orice sufragerie deoarece nu mi se pare nici prea mare, nici prea mic. Dacă nu aveți o sufragerie mare atunci puteți alege să montați televizorul pe perete cu ajutorul unui suport TV. Chiar dacă televizorul din prezentarea de mai jos nu e exact același, sunt destul de multe asemănări între cele două.

Te-ar mai putea interesa