LG 55UB830V, televizor Smart 3D LED

LG 55UB830V e o alegere bună pentru cei care vor un LED cu funcții Smart, tehnologie de imagine 3D și imagine 4K. Mie mi se pare destul de ieftin comparativ cu alte televizoare 4K. Unele au prețuri foarte mari și nici măcar nu au 3D ca și acesta. Bineînțeles, e vorba de un alt brand și la acesta chiar și rata de refresh e foarte bună – 900 Hz. Doar după designul său puteți observa că e vorba de un televizor modern cu dotări pe măsură. Cu siguranță un televizor clasic de 127 cm e mult mai ieftin decât acesta însă și acelea sunt destul de puțin iar imaginea e acceptabilă. La acesta imaginea Ultra HD e de 4 ori mai detaliată decât cea FullHD, iar claritatea e sporită de rata de refresh mare.

E vorba de o serie nouă și nu sunt multe dimensiuni, majoritatea televizoarelor 4K sunt de cel puțin 100 cm și deci nu sunt prea ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TVul
TVul

Bineînțeles, face parte din gama 2014 și e vorba de seria Smart UB830V cu tehnologie 3D. Diagonala ecranului e de 127 cm care e suficient de mare pentru o sufragerie și o rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli e perfectă. Nu voi face o listă cu toate acele tehnologii de imagine deoarece sunt multe și oricum îmbunătățesc mult claritatea. Pe partea de sunet are difuzoare puternice chiar dacă sunt integrate și tehnologiile audio sunt destul de avansate.

Are un tuner TV performant, player integrat cu redare USB, trei HDMIuri, wireless, destule USBuri pentru conectarea de periferice și altele. Pe lângă cele menționate anterior mai sunt și caracteristicile speciale ale televizoarele iar o mare parte din ele se datorează faptului că e un TV Smart: browser web, DLNA, NetCast, HbbTV, Cloud, MHL etc.

Plusuri: ideal pentru cei care țin la calitate, viziona de filme în mod 3D, MHL, control vocal, Magic Remote inclusă etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

LG 55UB830V e un LED 4K și poate pe viitor vom vedea mai multe și la prețuri mai avantajoase. Deasemenea, cu lansarea unor astfel de televizoare, scade prețul celor cu imagine FullHD iar cele HD s-ar putea să dispară. Deci, trebuie să vedem și partea bună a noilor tehnologii și e bine să fi în pas cu moda. Având în vedere că a apărut recent, nu veți găsi prea multe clipuri sau poze cu acesta.

Te-ar mai putea interesa