Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 55UB820V, televizor Smart 4K

Televizorul LG 55UB820V nu e unul clasic și se poate observa ușor dor după cum arată. Are un ecran generos de 139 cm, imaginea e 4K, are funcții Smart și multe tehnologii. Nu voi enumera toate acele tehnologi și funcții speciale deoarece sunt multe și probabil le știți deja de la alte serii apropiate. Cel mai important aspect al unui televizor e claritatea imaginii și sonorizarea, iar la acest model sunt foarte bune. Chiar dacă prețul pare puțin cam mare, e justificat de acele caracteristici speciale.

Există serii destul de apropiate ca și design și dotări, doar că la acesta rama ecranului e chiar îngustă. Se crează impresia că acel ecran „plutește”, iar un kit de montare pentru perete e recomandat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

TV-ul

Un TV similar

Caracteristicile de imagine și sunet sunt bune, dar ele iasă mai bine în evidență cu acele tehnologii. Are multe porturi, tehnologie wireless dar și un tuner TV performant. Pentru redarea de filme puteți folosi playerul integrat, un media player extern. un PC/laptop sau redați de pe web. Bineînțeles, nu veți naviga pe web la fel ca și pe PC, dar cu acea telecomandă inclusă e mai ușor (comparativ cu alte televizoare).

Partea software e diferită de la un brand la altul, iar la LG e foarte reușită deoarece arată bine, veți găsi ușor tot ce doriți și altele. Apreciez conținutul pachetului și mă refer în special la Magic Remote. E o telecomandă specială pentru astfel de televizoare și vă ajută să navigați mai ușor pe acea interfață. Multe dintre caracteristicile speciale se datorează faptului că e un televizor Smart.

Plusuri: arată foarte bine, oferă cam ce e mai bun de pe piață, 900Hz, claritatea imagini și detaliile oferite de rezoluția Ultra HD.
Minusuri: nu oricine și l-ar putea achiziționa.

LG 55UB820V e un televizor care îl puteți pune într-o sufragerie ori într-o cameră spațioasă. Nu are tehnologie 3D dar nici nu cred că ați fi folosit-o atât de des cât timp e nevoie și de ochelari corespunzători și filme potrivite. Nu orice film arată așa de bine în format 3D și parcă în format 2D e mai plăcut.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu