LG 55UB8200, televizor Smart Ultra HD 4K

LG 55UB8200 e un televizor de 139 cm ale seriei UB8200 și tind să cred că imaginea 4K va ajunge și la televizoarele mai mici. Televizoarele Smart sunt la modă deoarece mulți din noi accesează zilnic internetul și e destul de plăcut să o poți face din sufragerie cu o telecomandă – MagicRemote, sau chiar și cu smartphone-ul, dacă brandul oferă o aplicație. Bineînțeles, nu veți putea naviga pe web la fel ca și pe PC sau tablete, e puțin diferit. Sistemul de operare e Web OS și e unul ales de LG pentru cele mai bune serii Smart.

Poate părea cam scump dar să nu uitați că imaginea 4K e cât patru imagini FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Nu prea există mult conținut 4K pe web, totuși e o investiție bună deoarece anul viitor vom vedea mai multe filme 4K dar și jocuri. E un LED cu tehnologie 3D, sunet clar și puternic, imagine naturală și multe altele. Lista de tehnologii e foarte lungă, tot ce trebuie să știți e că sunt cele mai bune tehnologii iar rata de refresh de 900 Hz e decentă.

Ca și porturi are: trei HDMIuri, trei USBuri, composite, component, Scart etc. Conexiunea wireless utilă dacă aveți un router bun acasă sau poate urmează să luați unul. Ca și caracteristici speciale are: Smart Share, My Apps, WiDi, Smart Home, Game World, Miracast, MHL și WiFi Direct.

Plusuri: multe dotări speciale (Smart), arată bine, WiFi integrat, rată de refresh de 900 Hz, destule porturi USB și HDMI, sunet clar, tehnologia 3D etc.
Minusuri: nu oricine își permite un așa model.

LG 55UB8200 nu e cel mai ieftin televizor de 55 inci dar se poate observa că nu e vorba de o serie uzuală. Dacă vreți un televizor cu care să impresionați și care să ofere ce e mai bun de pe piață la un preț oarecum convenabil, acesta poate fi acela. Pentru cei care vor o experiență cinema mai bună, le recomand un model mai mare. Cu siguranță nu e singurul televizor din această serie, de aceea s-ar putea să există și modele mai mici.

Te-ar mai putea interesa