LG 55SJ850V, televizor cu NanoCell Display

Televizorul LG 55SJ850V e un model Super UHD Nano Cell care impresionează prin calitate și pot spune că imaginea se apropie de una OLED. Tehnologia OLED e destul de scumpă și nici nu cred că se va ieftini prea repede, dar se vor oferi tehnologii alternative. Cu siguranță, nu veți da greș cu acest televizor și veți observa că sistemul audio e unul puternic. Stativul pentru masă e foarte subțire, mai că nici nu iasă în evidență și din lateral se observă că această serie e destul de Slim.

Sunt destul de multe serii care arată foarte bine, dar nu se pot compara cu aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gama 2017 oferă mult mai multe tehnologii decât televizoarele lansate anul trecut și care aveau același preț. Majoritatea televizoarelor au HDR care îmbunătățește claritatea, imaginea e mai luminoasă, totul e mai detaliat și negrul rămâne negru.

Primele televizoare de pe piață LED aveau o imagine cam albicioasă deoarece nu aveau un contrast atât de bun, de aceea mulți optau tot pentru plasme. La ora actuală pe piață sunt doar televizoare LED și OLED, dar viitorul cred că aparține televizoarelor LED datorită costului redus de producție. Acesta impresionează chiar și cu sistemul audio – difuzoare Harman Kardon de 40W cu Down Firing.

Păreri pro și contra

Nu aveți ce să-i reproșați deoarece nu sunt televizoare mai performante în acest buget, iar software-ul oferă multe funcții interesante care le puteți alege ușor cu ajutorul telecomenzii Magic Remote (e vorba de WebOS 3.5). Nu merită să luați un televizor mare fără sistem de operare deoarece va deveni plictisitor. Pe modelul de sus puteți naviga pe web cu browserul web și chiar viziona conținut media de pe Youtube, Netflix, dar și altele.

LG 55SJ850V e cel mai mic din serie, iar o experiență mai plăcută poate fi cu o variantă și mai mare cum sunt cele de 60 și de 65 inci. Nu v-aș recomanda un televizor de 65 de inci dacă sufrageria nu e suficient de mare, deoarece seara poate deveni obositor. Dacă nu v-am convins, atunci eu vă recomand prezentarea de la final.

Te-ar mai putea interesa