LG 55SJ810V, televizor UHD din gama 2017

Televizorul LG 55SJ810V e unul dintre cele mai mari variante din serie și acesta a apărut pe piață anul acesta alături de o variantă de 123 cm. Poate fi pus în orice sufragerie datorită designului Slim și poate fi pus pe o comodă dacă nu aveți spațiu pe perete sau ați ales piatră reconstruită pentru un design mai în relief. Interfața oferită de WebOS 3.5 e destul de plăcută și totul e la locul potrivit. Nu aș putea spune că acesta arată mai bine sau e mai bun decât Androidul, fiecare utilizator are alte preferințe.

Suportul de perete nu e foarte scump și puteți să-l luați în calcul dacă vreți să câștigați spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți pune consola pentru jocuri alături deoarece are funcție monitor, iar ecranul e unul premium – Super UHD. Imaginea e una naturală datorită detaliilor oferite de conținutul ales, tehnologiilor și caracteristicilor oferite. Nu are orice sistem audio, ci unul de tip Harman Kardon de 20W, dar și restul dotărilor sunt foarte importante (sunet clar III, Hi-Fi Audio, ULTRA Surround etc). Cu siguranță, acel soundbar SJ8 de la LG va îmbunătăți calitatea sunetului dar nu cred că sunteți dispuși să dați atâta pe un periferic.

Sunt prezente numeroase tehnologii, dotări, funcții speciale și altele, iar majoritatea țin de partea smart a TV-ului.

Păreri pro și contra

Vine cu cel mai nou sistem de operare și cu multe alte caracteristici speciale interesante, arată ceva mai bine decât alte modele în același buget și tehnologia de imagine Nano Cell. Sistemul audio e destul de performant și nu cred că e nevoie să mai alegeți acel soundbar de tip 4.2 de la LG (e undeva la 500 de dolari).

LG 55SJ810V nu e chiar ieftin, de aceea exisă și varianta de 49 inci care are un preț și mai atractiv. Indiferent pentru care optați în final, diferențele sunt doar la diagonală și preț ca la oricare altă serie. Am pus o prezentare la final pentru cei care sunt interesați de un televizor de ultimă generație. Cred că vor exista mai multe tehnologii accesibile ca alternative la OLED.

Te-ar mai putea interesa