LG 55LM960V

Acest televizor LED 3D LG 55LM960V e unul dintre cele mai bune serii ale acestui producător și deci nu e unul banal. Se observă că are un picior foarte interesant, defapt e ca și cum ar avea două picioare. Ecranul iasă mult în evidență cu acele margini înguste. Televizorul e și foarte subțire deoarece e un LED de tip Slim. Cu acesta puteți naviga pe web, accesa servicii media online, folosi aplicații diverse sau viziona un filme la calitate superioară. Nu vă recomand să-l montați pe un perete deoarece arată superb pus pe un mobilier. În puteți monta doar dacă nu aveți loc, fiind mult prea mare comparativ cu modelul anterior. Că doar, e un televizor de 140 cm iar datorită marginilor înguste, e destul de mic. 55LM960V are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Telecomanda specifică Smart TVurilor

Specificații tehnice

Tehnologia LED e una avansată (NANO Full LED) astfel că imagine par destul de reale comparativ cu televizoare LED mai ieftine sau obișnuite. Caracteristicile audio sunt decentă însă la un model de 50W aș fi preferat pe lângă subwooferul de 10W și două difuzoare de 20W fiecare și nu 10W. Oricum subwooferul și tehnologia audio 3D cu zoom și Infinite Surround, fac ca sonorizarea să fie excelentă. Oricum la cât de subțire e, mi se pare a fi un televizor foarte reușit deoarece are multe dotări.

Dotările sale sunt multe și diversificate: tuner TV cu recepție HD, intrare antenă, AV, player multimedia integrat, tehnologie Wi-Fi și o mulțime de porturi. Acum nu vă voi enumera toate porturile sale dar pentru că are patru HDMIuri și un VGA, se pot conecta multe dispozitive la acesta și chiar un desktop PC.

Pentru vizionarea de filme sau fotografii aveți la dispoziție diverse metode: prin DLNA (Wi-Fi), HDMI, WiDi, port USB, VGA sau folosit aplicațiile televizorului (internet). Consumul maxim de 154W nu mi se  pare mare pentru 55 inci. Prin funcția 2nd TV Ready, puteți viziona pe smartphone sau tabletă ceea ce se vede și pe TV.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: apreciez designul care e unic datorită piciorului său, are toate tehnologiile wireless necesare, e un televizor de ultimă generație cu imagine și sunet ireproșabile.

Minusuri: e destul piperat prețul său.

Concluzie

Chiar dacă acest LG 55LM960V e destul de scump, prețul său e justificat deoarece e mare, funcțional, performant și elegant. Cu acesta veți da un plus de eleganță sufrageriei dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa