LG 55LM860V

Actualizare 30.03.2013: Tv-ul 55LM860V costă acum 6999 lei de la 10999 lei cât costa pe 12..08.2012.

Un astfel de televizor LED 3D LG 55LM860V e un Smart TV de 140 cm care se adresează celor care au o locuință spațioasă și un venit lunar generos. Bineînțeles, dacă vreți să rămâneți în pas cu moda doar un Smart TV poate fi de folos. Aceste tipuri de televizoare sunt cunoscute pentru funcționalitatea lor (dotări și tehnologii multe). Se poate observa doar după design că e unul special și aici mă refer la tehnologia 3D, tehnologii avansate de sunet și imagine. Cu acesta puteți viziona orice format cunoscut (video) în 2D sau 3D, accesa internetul prin intermediul aplicațiilor, servicii web etc. Interfața sa e una foarte bine realizată astfel încât aproape oricine îl poate folosi. Acest 55LM860V are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

LG 55LM860V 1
Așa arată
LG 55LM860V 2
Telecomanda specifică Smart TVurilor

Specificații tehnice

Ecranul de 55 inci presupune că are o diagonală de 140 cm, iar ecranul e cât 4 televizoare de 26 inci. Chiar dacă nu e cel mai mare model de pe piață, vine cu tehnologie de conversie a imaginii și puteți să-l folosiți ca unul obișnuit. Spun asta pentru că tehnologia 3D poate fi folosită doar la filme sau jocuri. Atât imaginea cât și sunetul sunt de o calitate ireproșabilă. E dotat cu un tuner TV performant dar și cu intrare pentru antenă. Restul porturilor sunt cele cunoscute: USB, HDMI, Scart, VGA, LAN (WLAN) etc. LG 55LM860V are intrare pentru căști care poate fi de folos pentru cei ce nu vor să deranjeze atunci când joacă în un joc sau ascultă muzică.

Consumul de energie e de 110 W și care e decent pentru dimensiunile televizorului. Voi enumera o parte din caracteristicile sale speciale: EPG, redare USB foto/audio/video, DLNA, 2nd TV Ready (vizionare posturi TV direct pe telefon), MHL etc. Prezentarea tehnologiei 2nd TV Ready poate fi observată și în clipul de jos.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți viziona posturi TV/filme pe smartphone/tabletă pe raza Wi-Fi-ului, ecran mare care oferă o imagine superbă, vizionare de filme direct prin intermediul USBului, tehnologie de conversie a imaginii etc.

Minusuri: nu-l poate fi achiziționat de oricine.

Concluzie

Acest LG 55LM860V e recomandarea mea în acest buget în special dacă aveți nevoie și de un televizor în plus (promoție limitată). Am pus și prezentare a acestuia, astfel că puteți vedea cât de bine arată, care sunt caracteristicile sale speciale și cât de mare e.

Te-ar mai putea interesa