LG 55LM760S

Acest televizor LED 3D LG 55LM760S e unul Full HD de 140 cm și bineînțeles e un Smart TV de ultimă generație. Având în vedere funcționalitatea sa și dimensiunile, prețul său e pe măsură dar e oarecum justificat. Design-ul său scoate în evidență eleganța sa sa iar din lateral se observă cât de subțire e. Face parte din puținele modele care nu ar fi prea indicate să le montați pe perete deoarece au un picior/suport foarte interesant și care ăi dă o oarecare eleganță. Acest aspect e evidențiat și în clipul de jos, iar dacă vreți să vă transformați camera într-un cinema, vă recomand și un sistem audio 3D sau unul 5.1. Alternative la acesta ar fi modelele din seria 7000 și 8000 de la Samsung care au ș tehnologii de interacțiune. 55LM760S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Mai de aproape

Specificații tehnice

E vorba de un LED de 55 inci cu o rezoluție 1080p și tehnologie de conversie 2D-3D. Cu această tehnologiile filmele 2D vor fi convertite automat în format 3D iar același lucru se va întâmpla și cu jocurile de pe PC sau consolă. Bineînțeles, televizorul poate fi folosit ca unul obișnuit, adică cu imagine 2D.  Sunetul e și el decent însă când vine vorba de filme și jocuri ar fi ideal un sistem 5.1 sau 7.1. Nu puteți să aveți îndoieli la capitolul imagine în special că e un model din 2012 și deci are o mulțime de tehnologii.

LG 55LM760S are un tuner TV pentru vizionarea de posturi HD dar și un player multimedia incorporat. Pe acesta puteți chiar naviga fie prin mufa LAN fi cu Wi-Fi Direct. Asta presupune că nu aveți nevoie de un adaptor special USB, iar pentru că are DLNA, se pot viziona filme și poze de pe laptop sau smartphone. Restul porturilor sunt și ele importante: HDMI (x4), USB (x3), mufă pentru căști, Scart, slot CI și altele. Consumul de energie e foarte redus pentru dimensiunile sale și e mult sub nivelul de consum al unei plasme.

Spre deosebire de alte televizoare, acesta vine cu 7 perechi de ochelari: patru pentru filme, două pentru jocuri și o pereche pentru cei care poartă ochelari de vedere.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: primiți multe tipuri de ochelari, are un design reușit, diagonală mare, are o mulțime de porturi, WiDi, DLNA etc.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest LG 55LM760S e recomandarea mea de la acest producător iar dacă nu vă doriți un Samsung, nu văd de ce nu optați pentru acesta, cât timp e cel mai performant LG ;).

Te-ar mai putea interesa