LG 55LM615S

Televizorul LED LG 55LM615S e unul de 140 cm cu tehnologie 3D care nu trebuie să lipsească în special dacă vreți să vizionați filme alături de prieteni sau familie. Din păcate nu e vorba de o serie Smart ci una obișnuită, de aceea și prețul atractiv. Oricum nu cred că ați fi folosit aplicațiile sau browserul web cât timp aveți deja o tabletă sau un smartphone performant pentru internet. Are un design elegant care e în totalitate pe negru iar piciorul e unul destul de subțire. Îl recomand celor care au un living mare și poate fi pus chiar și pe perete în caz că măsură vechiului televizor e prea mică. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Există alternative cu diagonale mai mici și prețuri ceva mai atractive, încaz că nu aveți un buget prea mare sau nu doriți să-l depășiți pe cel actual. Bineînțeles, există serii Smart cu același design și care oferă o funcționalitate mai bună, dar fiecare are alte necesități.

Din față
Pornit

Specificaţii tehnice

Ecranul de 55 inci e iluminat LED și cu tehnologie 3D, care poate fi de  flos când vreți să vizionați filme 3D iar ele sunt în format 2D. Are un player multimedia incorporat, dar puteți opta și pentru unul extern. Există media playere cu Android și tehnologie 3D care s-ar potrivi perfect cu acesta în special dacă vă doriți ceva mai multă funcționalitate.

Sunetul e clar și puternic datorită difuzoarelor de 10W fiecare și tehnologiei sunet clar II. Pe partea de imagine are rezoluție FullHD, 200 Hz, tehnologie 3D, diagonală de 140 cm și altele. Pe partea de conectivitate are port VGA, LAN, HDMIuri, audio, component etc. Sunt destule porturi pentru a conecta destule dispozitive sau gadgeturi la acesta. Alte caracteristici speciale ale acestui model sunt EPG; senzor inteligent, DLNA, Dual Play (pentru posesorii de console), e-Streamer și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitatea imaginii e impecabilă și e normal să fie așa deoarece are o diagonală mare, are destule HDMIuri pentru conectarea mai multor gadgeturi, tehnologie de conversie 2D-3D, sunet clar și design foarte elegant.

Minusuri: nu e Smart TV.

Concluzie

Acest LG 55LM615S e un model mare și performant care poate fi o alternativă la un model de la Samsung ori Philips. Modele ca acesta sunt puține deoarece majoritatea sunt Smart TVuri, iar acesta e și tendința.

Te-ar mai putea interesa